Arhiva » Vesti » Danas 07.12.2017

Službeni glasnik dobitnik nagrade Beogradski pobednik

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.  |  Piše: Danas Online Piše: FoNet

Javno preduzeće Službeni glasnik dobitnik je Godišnje nagrade „Beogradski pobednik“ za ostvarene rezultate privređivanja u 2016. godini, koju dodeljuje Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Beograda.

Prema odluci žirija, ovo značajno priznanje je na svečanosti u Skupštini grada dodeljeno Službenom glasniku za izuzetne rezultate za razvoj i doprinos uspešnosti beogradske i srpske privrede u prethodnoj godini.

Direktorka Službenog glasnika, dr Jelena Trivan, povodom dobijanja ove prestižne nagrade izjavila je sledeće: „Ovo priznanje je kruna našeg rada u prethodnoj godini, koju smo obeležili kao jedno od najprofitabilnijih javnih preduzeća. A, već sada mogu da kažem da ćemo i ovu godinu koja se bliži kraju završiti sa podjednako dobrim rezultatima i sa rastom prihoda višestruko većim nego prethodnih godina. Ponosna sam na sve što je Službeni glasnik učinio i što kontinuirano radi na polju razvoja kulture u Srbiji, ali i što značajno doprinosi uspešnosti privrede, za šta je uostalom, dokaz i ovo priznanje“.

Sa tradicijom od više od dva veka, a polazeći od svoje osnovne delatnosti, objavljivanja „Službenog glasnika RS“, u okviru koga se objavljuju zakoni, propisi i drugi akti, preduzeće se razvilo u jednu od najznačajnijih izdavačkih kuća. Koncept objavljivanja kapitalnih izdanja, stručne i teorijske literature okupio je oko Glasnikovih biblioteka eminentne urednike, autore, fakultete i druge institucije. Pored toga, Službeni glasnik upravlja Pravno-informacionim sistemom Republike Srbije, najvećom i najsavremenijom elektronskom pravnom bazom.

Proizvodni ciklus, priprema za štampu, štampa i distribucija u potpunosti je zaokružen u samom preduzeću. Sva izdanja štampaju se u savremenoj štampariji Službenog glasnika, a izlažu i prodaju u specijalizovanim knjižarama Službenog glasnika širom Srbije.

Nagrada "Beogradski pobednik", koja se dodeljuje od 1985. godine, postala je statusni simbol u poslovnom svetu. Za više od trideset godina, ovaj poseban dokaz uspešnog poslovanja "Beogradski pobednik" ponelo je oko 200 privrednih društava i 70 preduzetnika, pojedinaca i institucija.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Službeni glasnik

©2018 Netmark d.o.o.