Arhiva » Vesti » Blic 08.12.2017

Dečaku stavili nož pod grlo: Vršnjačko nasilje u Elektrotehničkoj školi na Dorćolu

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja odigrao se danas u okolini Elektrotehničke školi "Stari grad" kada su zasada nepoznati počinioci jednom dečaku (16) stavili nož pod grlo.

Blic petak, 8. decembar 2017.  |  M. M. - D. T.

Kako "Blic" saznaje, u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu, u toku dana došlo je do sukoba nekoliko dečaka, pri čemu je jednom od njih nož stavljen pod grlo. Tinejdžer je prošao bez telesnih povreda, ali je pretpeo veliki šok, te pozvao svoje roditelje, a oni Hitnu pomoć.

- Ispred Elektrotehničke škole "Stari grad" na Dorćolu dečaku starom oko 16 godina neko je večeras pretio, nakon čega je pozvana Hitna pomoć. Naša ekipa je izašla na teren po pozivu u 19.16 sati i zatekla dečaka u stresnoj situaciji, ali on nije prevezen radi dalje intervencije - rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Pozvana je i policija i učesnici u ovom incidentu saslušani su u toku dana u stanici u Ulici majke Jevrosime, saznaje "Blic".

Ni roditelji ni zaposleni u školi nisu želeli da o incidentu pričaju bez dozvole direktora, koji nije bio dostupan za komentare.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.