Arhiva » Vesti » Večernje novosti 08.12.2017

Test snežna avantura na Jahorini: Regionalna of-roud vožnja "Mercedesa"

Kompanija "Star import", generalni distributer za "Mercedes-Benc" u Srbiji, Crnoj Gori i BiH organizovala je regionalnu of-roud vožnju za predstavnike medija na snegom prekrivenoj Jahorini

Večernje novosti petak, 8. decembar 2017.

Kompanija "Star import", generalni distributer za "Mercedes-Benc" u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini organizovala je regionalnu of-roud vožnju za predstavnike medija na snegom prekrivenoj Jahorini.

Učenici treninga mogli su da uživaju u raskošnoj prirodi Jahorine i da testiraju celokupnu gamu "Mercedesovih" terenskih vozila od modela "i GLA 200 D" sa 136 KS do moćne "G-klase" u verziji 500 sa 421 KS.

Trening je započeo od hotela "Termag", preko uzbudljivih starih planinskih puteva koji su doneli posebnu dozu adrenalina sve do najvišeg vrha, Ogorelice, koja se nalazi na 1.916 metara nadmorske visine. Sneg je doprineo idealnim uslovima za ovu avanturu.

Sve testirane modele odlikuje 4MATIC pogon, koji u kombinaciji sa 7G-TRONIC (sedmostepenim) ili 9G-TRONIC (devetostepenim) automatskim menjačima sa lakoćom kombinuju vrhunski komfor vožnje sa zavidnim terenskim sposobnostima.

Kompanija "Star import" je za kupce u Srbiji spremila posebne uslove za kupovinu dva najprodavanija SUV modela - GLC i GLE, koji su ponuđeni kupcima po specijalnim uslovima sa 1,99 odsto kamate, kompletom zimskih guma, posebnim paketom održavanja-servisiranja u trajanju od pet godina i primamljivim uslovima zamene staro za novo.

Ceo događaj su vodili profesionalni instruktori vožnje iz "Mercedes-Benc" trening centra i prodajnog tima kompanije "Star import" kroz specijalno pripremljene rute u strogo kontrolisanim uslovima sa najvećim stepenom bezbednosti.

Posebnu pažnju na događaju privuklo je izlaganje specijalno opremljene "E-klase ol-teren", koja je bila opremljena za zimsku avanturu dodatnom opremom iz "Mercedes-Benc" kolekcije.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.