Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 14.12.2017

Evo šta se za Srbiju menja širenjem Šengena

Alo 14.12.2017
Poslanica Evropskog parlameta Tanja Fajon objašnjava da su ulazak u Šengen zonu i Evro zonu simboli evrointegracija. Poslanica Evropskog parlameta Tanja Fajon smatra da se za građane Srbije neće puno toga promeniti kada Bugarska i Rumunija, a zatim i… »

Siniša Mali progovorio o razvodu i deci!

Alo 14.12.2017
Sumirajući godinu na izmaku, Sinša Mali je progovorio o razvodu od supruge Marije, koji mu je pao izuzetno teško. I ove subote gledaoce očekuje veoma zanimljivo izdanje emisije "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković. Ona će u studiju… »

Mihajlović: Moj sin je bio na derbiju i rekao da je bilo baš grozno!

Alo 14.12.2017
Ministarka Zorana Mihajlović zgrožena je nasiljem tokom 156. večitog derbija. Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović je izjavila danas da nasilje na utakmicama između navijača nije dobro za imidž naših klubova, kao ni za imidž naše zemlje… »

Veće plate i penzije, zabrana zapošljavanja ostaje

Alo 14.12.2017
Skupština Srbije usvojila je danas Predlog zakona o budžetu za 2018. godinu. Skupština Srbije usvojila je danas izmene Zakona o budžetskom sistemu koje, između ostalog, predviđaju u 2018. povećanje plata za 10 odsto u javnom sektoru i pet odsto u… »

Kupujte jelke sa busenom!

Alo 14.12.2017
Javno preduzeće Srbijašume apelovalo je danas na građane da za predstojeće praznike kupuju jelke sa busenom kako bi se sprečila nekontrolisana seča mladih četinarskih stabala. U saopštenju tog javnog preduzeća, koje je potpisao direktor Igor… »

Nastavnica iz Srbije među 50 najboljih na svetu!

Alo 14.12.2017
Nastavnica Osnovne škole “Milan Rakić“ iz Mionice Željana Radojičić-Lukić našla se među finalistima “Global tičer“ nagrade za 2018. godinu. Kako se navodi, reč je o jednoj od najvećih nastavničkih nagrada u svetu. U biografiji Željane… »

Vučiću sam imao da kažem samo jedno!

Alo 14.12.2017
Jovan Vasiljević Sande u žiži posle slučajnog susreta sa šefom države na trgu u Parizu. Prava medijska zvezda postao je naš Parižanin iz Bora Jovan Vasiljević Sande (69), od kada je u Dok je Vučić razgovarao sa srpskim intestitorima… »

Mrtvog dedu pozvali da vakciniše mrtvo unuče!

Alo 14.12.2017
“Naš Stefan preminuo je kada je imao 16 meseci nakon teške bolesti. Svi smo to veoma teško podneli, pogotovo sestra i zet. Ovaj poziv ih je survao u tu mračnu fazu života”, priča za “Alo!” I. N., tetka preminulog dečaka. Supružnici iz… »

Povratak velikog cenzora

Alo 14.12.2017
Neću da se bavim samom kandidaturom Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda. O tome će svoje mišljenje dati građani na izborima. Ono što me u ovom trenutku više zanima jeste kako su oni koji Vučića optužuju za diktaturu i medijski mrak… »

Posne vanilice sa orasima

Alo 14.12.2017
Ove fine i slatke kolačiće naprosto svi obožavaju. Jednostavno se tope u ustima. Bilo da postite ili pripremate posnu slavu, posne vanilice sa orasima biće neizostavan deo vaše trpeze. Savršeno se slažu i sa ostalim sitnim kolačima. Svi će se… »