Izvor: InfoKG arhiva vesti 14.12.2017

Hour of Code: Uručeni sertifikati učenicima OŠ “Milutin i Draginja Todorović” (FOTO)

InfoKG 14.12.2017
Čas kodiranja “Hour of Code” održan je na Prirodno-matematičkom fakultetu, a učenici Osnovne škole “Milutin i Draginja Todorović” imali su priliku da učestvuju u jednočasovnom programiranju u okruženju sličnom video igrici… »

“Divlji veprovi” jedini srpski predstavnik u CEFL-u

InfoKG 14.12.2017
Kragujevački "Divlji veprovi" biće jedini srpski predstavnici u najjačem do sada izdanju Centralno-evropske lige američkog fudbala (CEFL), a za rivale u grupi „Istok“ imaće ruske šampione “Moscow Patriotse” i turske prvake “Koč Ramse”… »

Udruženje "Art mania" obeležilo petogodišnjicu postojanja

InfoKG 14.12.2017
Udruženje “Art mania” obeležilo je pet godina postojanja u svečanom salonu Skupštine grada, tokom kojih je organizovalo brojne manifestacije i izložbe humanitarnog karaktera u Kragujevcu. “Mislim da za ovih pet godina, mnogo izložbi koje su… »

BK “Radnički” trijumfom obeležio 77 godina postojanja

InfoKG 14.12.2017
Bokserski klub “Radnički” sa pet pobeda bio je najuspešniji u 11. kolu Regionalne lige Bokserskog saveza Šumadije, koje je održano u hali “Gordana Goca Bogojević”, nekadašnjoj hali “Park”. Ovim trijumfom Bokserski klub “Radnički” je… »

Izložba radova učenika Osnovne škole ''Petefi Šandor'' u Muzeju “21. oktobar”

InfoKG 14.12.2017
Izložbe likovnih radova učenika Osnovne škole ''Petefi Šandor''' iz Hajdukova biće otvorena sutra od 13 časova u Spomen-muzeju “21. oktobar”. Reč je o radovima koji su izabrani kao najbolji na tradicionalnom konkursu “Dosta su svetu jedne… »