Arhiva » Vesti » Dnevnik 30.12.2017

Poslodavci na internet platformi

ŽITIŠTE: Unija poslodavaca Srbje – Poslodavci Zrenjanina predstavila je u opštini Žitište portal „Virtuelni inkubator”, koji je nastao u okviru projekta, realizovanog zajedno sa Razvojnom agencijom Srbije.

Dnevnik subota, 30. decembar 2017.  |  Dnevnik.rs

Portal je predstavila koordinatorka projekta Izabela Kiš.

- Portal je namenjen, pre svega, preduzetnicima, ali i zainteresovanoj javnosti. Neke od opcija biće dostupne svima, a neke samo registrovanim članovima – objasnila je Kiš.

Platforma „Virtuelni inkubator”, između ostalog, nudi mogućnost članicama Unije da naprave svoju internet prezentaciju, ili da im to učini projektni tim.

- Primetili smo da naši članovi nemaju kapaciteta ili vremena za sopstvene internet prezentacije. Mi smo otvorili mogućnost da svaka članica Unije poslodavaca dobije prezentaciju na ovoj platformi sa osnovnim podacima. Registrovani članovi mogu i sami kreirati i dopunjavati svoju prezentaciju. Tu je i rubrika o slobodnom poslovnom prostoru, ali i rubrika sa finansijskim i pravnim savetima koje su pisali stručnjaci iz tih oblasti - ističe Kiš.

Portal „Virtuelni inkubator” ima i rubrike „Preduzetnička priča”, „Poslovni anđeo” i druge. Dizajniran je tako da se može nadograđivati.

Ž. Balaban


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Zrenjanin Internet

©2018 Netmark d.o.o.