Arhiva » Vesti » Ritam grada Kg 12.01.2018

„Čarobna noć“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg petak, 12. januar 2018.  |  Ritam Grada

Sutra od 12 časova, u Pozorištu za decu Kragujevac, biće izvedena novogodišnja predstava „Čarobna noć“, namenjena deci uzrasta od tri i više godina.

Ovo je priča o novogodišnjoj noći u kojoj devojčica, kao i svako dete, ne može da dočeka da otvori poklone. Na velikom tornju sat pokazuje minut do ponoći, ali ona je ipak tužna, jer njena mama mora da ode na važnu poslovnu večeru. Kroz suze, po prvi put u životu, izgovara da mrzi Novu godinu. U tom momentu, čarobnica izgovara strašnu kaznu za sve one koji ne veruju u istinsku lepotu Nove godine i zaustavlja vreme. Kako bi ponovo pokrenule vreme, devojčica i njena mama kreću u čudesnu avanturu kroz magični svet, koja će ih podsetiti na zaboravljene porodične vrednosti i pravu lepotu novogodišnje noći.

Režiju i tekst potpisuje Milica Redžić-Vulević, po prvi put za pozorište, a scenografija i kostimi su delo Ane Kobjanove-Radovanović.

U predstavi igraju: Dubravka Đorđević (majka), Jana Mijailović (devojčica), Nevena Brzaković (čarobnica, vodopad, anđeo) i Vladimir Đoković (patuljak, zver, vodopad).


Objavljeno na sajtu ritamgrada.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.