Arhiva » Vesti » Ritam grada Kg 12.01.2018

“Đurologija” uskoro u Kragujevcu

Ritam grada Kg petak, 12. januar 2018.  |  Ritam Grada

Autorski hit Branka Đurića – Đure, ”Đurologija”, stiže i u Kragujevac! Predstava će biti odigrana u Pozorištu za decu 7. februara od 20.30. Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Omladine i Dečijeg pozorišta.

“Đurologija” je trenutno najgledanija predstava u celom regionu. Naime, predstavu je u poslednje dve godine pogledalo preko 100.000 ljudi, a samo u Beogradu preko 25.000.

Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca I izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đura voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu.

”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… Na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše…”, kaže Đura.

Sve one koji do sada nisu uspeli doći kod Đure po veliku dozu smeha, obaveštavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom, premijerno nasmejavati publiku, u Kragujevcu, u Pozorištu za decu 7. februara od 20.30.


Objavljeno na sajtu ritamgrada.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

"Đurologija" i Branko Đurić u Kragujevcu

iKragujevac petak, 12. januar 2018.

"Đurologija" stiže u Kragujevac

InfoKG petak, 12. januar 2018.

Ključne reči

Kragujevac Pozorište Kanada

©2018 Netmark d.o.o.