Arhiva » Vesti » Blic 13.01.2018

Ljubavnica ga nagovorila? Kosovar (21) je izrešetao privatnika iz Bara, a sada je osumnjičena i supruga žrtve

U istrazi pokušaja ubistva Baranina Nusret Malika Ličine (41) koji je ranjen u četvrtak veče u barskom naselju Ilino, pored Valtona Duraja sa Kosova koji je osumnjičen za taj zločin, uhapšena je i Sabiha Ličanin (33), supruga žrtve.

Blic subota, 13. januar 2018.  |  CDM , Vijesti ,

Sabiha Ličanin je trenutno osumnjičena za pomaganje, a u istrazi treba da se utvrdi njen odnos sa 21-godišnjim Durajem.

Naime, prema nekim informacijama njih dvoje su bili u emotivnoj vezi, ali za sada nije poznato da li je Duraj samoinicijativno pokušao da ubije Nusreta Ličinu, ili je to uradio na nagovor njegove supruge Sabihe.

Mediji u Crnoj Gori su objavili da je Ličinu ranio muškarac sa kapuljačom na glavi, koji je ušao u Ličininu kuću i u njega ispalio pet hitaca, od kojih su ga tri pogodila. U momentu pucanjeve, Nusretova supruga Sabiha navodno je bila u kupatilu.

Ranjeni Nusret Ličina je operisan, a posle hirurške intervencije njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrdio je direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović, prenose podgorički mediji.

- Zadobio je rane u predelu obraza, desne šake i levog lakta. Operisan je, nije životno ugrožen - kazao je dr Tomanović.

Tokom operacije hirurzi su izvadili dva metka iz tela ranjenog Ličine.

Nusret Ličina je vlasnik firme za proizvodnju kovane ograde “Malika” d.o.o. iz Bara, a sa Sabihom ima dvoje maloletne dece.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Crna Gora Kosovo

©2018 Netmark d.o.o.