Arhiva » Vesti » Dnevnik 13.01.2018

Uklonjeno ruglo kod sportskog centra u Pećincima

PEĆINCI: Uklanjanje divlje deponije na krajevima ulica Suvača i Nikole Tesle u Pećincima, završeno je ovih dana u okviru akcije Mesne zajednice.

Dnevnik subota, 13. januar 2018.  |  Dnevnik.rs

Po rečima predsednika Saveta Mesne zajednice Pećinci Zlatka Jovičića, u poslednjih nekoliko godina neodgovorni pojedinci napravili su ruglo u neposrednoj blizini Sportskog centra „Suvača“.

„Trudimo se da uredimo Pećince koliko god možemo i u tome nam značajnu podršku pruža Opština. Na ovoj divljoj deponiji već godinama se nagomilavaju sve veće količine najrazličitijeg otpada, pa je pored toga što je ruglo počela da predstavlja i zdravstveni rizik. Sada smo je u potpunosti sanirali, a očišćena površina će se poravnati, odnosno nasuti kamenom ili grebanim asfaltom“, rekao je Jovičić.

Od meštana se očekuje da i sami doprinesu urednosti naselja, tako što će se odgovornije ponašati i neće ponovo bacati smeće na očišćenim površinama. Posebnu zahvalnost Jovičić je izrazio radnicima Javnog komunalnog preduzeća „Sava” iz Pećinaca jer, kako je rekao, bez podrške radnika i mehanizacije ovog preduzeća posao ne bi mogao biti realizovan.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Nikola Tesla

©2018 Netmark d.o.o.