Nikola Tesla

Rusi grade Teslin toranj na mističnoj srpskoj planini

Sputnik pre 2 sata
Izgradnja tornja i naselja „Nikola Tesla“ na planini Rtanj u fazi je projektovanja, a početak gradnje se očekuje na proleće. Projekat će realizovati ruski Institut za fiziku i tehnologiju i Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole… »

Jaki udari košave u Beogradu, stručnjaci znaju i koji su delovi grada najugroženiji

Blic pre 1 sat
Košava u Beogradu, prema podacima RHMZ iz centra grada, duva prosečnom brzinom od četiri metra u sekundi. Međutim, podaci Meteosa kod Aerodroma "Nikola Tesla" svedoče o prosečnim udarima od čak 11 m/s! Kako su najavili meteorolozi, košava, toliko… »

Stručnjaci u Nišu o bezbednosti regiona

Niške vesti pre 1 sat
Međunarodni skup ove godine organizovan sa temom „SAVREMENI TRENDOVI U RAZVOJU SAOBRAĆAJA I BEZBEDNOSTI REGIONA JUGOISTOČNE EVROPE 2019.“, inače visoko rangiran, organizovao je Fakultet za pravo, bezbednost i menadžment „Konstantin Veliki“… »

Izgradnja Teslinog tornja i naselja "Nikola Tesla" počinje na proleće

Radio 021 pre 2 sata
Izgradnja tornja i naselja "Nikola Tesla" na planini Rtanj u fazi je projektovanja, a početak gradnje se očekuje na proleće. Projekat će realizovati ruski Institut za fiziku i tehnologiju i Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle… »

Toranj i naselje "Nikola Tesla" na planini Rtanj

Večernje novosti pre 14 sati
Projekat će realizovati ruski Institut za fiziku i tehnologiju i Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle. IZGRADNjA tornja i naselja "Nikola Tesla" na planini Rtanj u fazi je projektovanja, izgradnja se očekuje na proleće, a projekat… »

Gradnja Teslinog tornja i naselja "Nikola Tesla" očekuje se na proleće

B92 pre 19 sati
Beograd -- Izgradnja tornja i naselja "Nikola Tesla" na planini Rtanj u fazi je projektovanja, a početak gradnje se očekuje na proleće. Projekat će realizovati ruski Institut za fiziku i tehnologiju i Međunarodni centar za istraživanje nasleđa… »

"Fehervar-Mol" u poseti srpskoj školi "Nikola Tesla" u Budimpešti

RTV pre 19 sati
BUDIMPEŠTA - Stručni štab FK "Fehervar-Mola", osvajača Kupa Mađarske u 2019. godini, posetio je budimpeštansku Srpsku školu "Nikola Tesla". "Kad kažemo fudbal, mislimo na sport u celini. Za jedne je on ljubav, za druge muzika, treće - hobi kojem… »

Muzej Nikole Tesle između Savskog trga i Dorćola

Politika pre 2 dana
Zaostavština srpskog naučnika mogla bi da bude preseljena u termoelektranu „Snaga i svetlost” ili u zdanje nekadašnje Glavne železničke stanice. Ko će tačno katanac sa nekadašnje Glavne železničke stanice u Savskom amfiteatru skinuti i ovom… »

Paparaco! Živkovićeva ubledela bez trunke šminke: Dejana pokazala pravo lice

Kurir pre 2 dana
Manekenku je paparaco Kurira uslikao juče u opuštenom izdanju na aerodromu „Nikola Tesla“ kada je odlazila iz Srbije, pa je mnogi nisu prepoznali. Dejana Živković uvek se trudi da na društvenim mrežama, ali i u javnosti, bude maksimalno sređena… »

Tragično prekinut život studentkinje Kristinu je napadač upucao u glavu na benzinskoj pumpi, a njena smrt potresla je celu…

Press pre 3 dana
Ime Kristine Kaplanović postalo je znano celom regionu nakon što je njen život tragično okončan na bezninskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada je Miloš Srebrić hicima iz pištolja usmrtio tada devetnaestogodišnju devojku, a sve da bi ukrao 10.000… »

Vesti dana »