Nikola Tesla - vesti

Vladimir Putin u četvrtoj poseti Srbiji: Svečani doček, sporazumi, odavanje počasti...

Insajder pre 34 minuta
Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u četvrtu posetu Srbiji, a njega je na Aerodromu Nikola Tesla dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je najavljeno, tokom Putinove posete Beogradu predstavnici Srbije i članovi ruske delegacije potpisaće 21 sporazum, od kojih je trećina iz oblasti inovacija i digitalizacije.
Na beogradskom aerodromu ruskom predsedniku priređen je doček, nakon čega je održana ceremonija polaganja venaca na Groblju oslobodilaca Beograda i na spomenik Crvenoarmejcu. [Добродошлица на небу] Три авиона МиГ-29 #VojskaSrbije... »

Putin doputovao u Beograd

Beta pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je danas u jednodnevnu posetu Srbiji tokom koje će biti potpisano više od 20 sporazuma i razmotrena politička i ekonomska saradnja, a glavne teme, kako se očekuje, biće Kosovo i stuacija u regionu.  Na aerodromu "Nikola Tesla", uz jake mere... »

Prve fotografije Putinove limuzine na beogradskom aerodromu

Sputnik pre 1 sat
Na parkingu u blizni VIP terminala beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ već je parkirana limuzina kojom će se predsednik Rusije Vladimir Putin voziti u Beogradu.
Reč je o modelu „aurus senat“, iz serije „kortež“, a limuzina je napravljena specijalno za Putina, pa se naziva i „Putinomobil“. Dok ostali blindirani automobili koji izađu iz fabrike mogu imati najviše „sedam plus“ bezbednosni... »

Način na koji su francuski mediji izvestili o dolasku Putina u Srbiju pogađa pravo u srž srpsko-ruskih odnosa!

Alo pre 2 sata
Alo: Način na koji su francuski mediji izvestili o dolasku Putina u Srbiju pogađa pravo u srž srpsko-ruskih odnosa!
Avion predsednika Rusije Vladimira Putina sleteo je danas oko 13 časova na aerodrom Nikola Tesla.
Francuski list "Ekspres" izvestio je danas o poseti ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji, uz ocenu da je dočekan kao "superzvezda". U tekstu se ističe da je Putin u "zemlji saveznici Rusije na Balkanu" izuzetno popularan i... »

Prvi snimak "Putinomobila" na beogradskom aerodromu: Ova zver je pravi bunker na točkovima čije se tehničke karakteristike čuvaju kao tajna (video)

Telegraf pre 2 sata
Naziv brenda se sastoji iz dve reči: aurum, što znači "zlato" i Rus kao Rusija
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin stigao je u Srbiju, a na parkingu u blizini VIP terminala beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" već je bila parkirana limuzina kojom će se voziti u Beogradu. Reč je o modelu Aurus Senat,... »

Prve fotografije Vučića i Putina u Beogradu: Pogledajte kako je izgledao njihov susret (foto)

Srbija danas pre 2 sata
Predsednički avion Vladimira Putina upravo je sleteo u Beograd na aerodrom "Nikola Tesla"
Putin je za Beograd poleteo jutros, oko 9.30 sati po našem vremenu, njegov predsednički avion leteo je danas brzinom između 687 i 815 kilometara na sat i nije se kretao komercijalnim vazdušnim rutama nego su mu zemlje, čiji je... »

Lavrov stigao u Beograd

Politika pre 4 sata
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov doputovao je u Beograd, uoči posete Srbiji ruskog predsednika Vladimira Putina, a na aerodromu „Nikola Tesla” dočekao ga je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. Ministar Dačić poželeo je dobrodošlicu svom kolegi i prijatelju Sergeju Lavrovu... »

Ruski predsednički avion sleteo na aerodrom Nikola Tesla!

Alo pre 4 sata
Alo: Ruski predsednički avion sleteo na aerodrom Nikola Tesla!
Putin stiže u Srbiju!
Predsednički i trenutno je iznad Belorusije, može se videti na servisu Flightradaru24, koji uživo prati letove putničkih aviona u svetu. Putin je za Beograd poleteo jutros, oko 9.30 sati po našem vremenu, njegov predsednički avion trenutno leti na 10.356 metara,... »

Limuzina predsednika Putina parkirana na aerodromu "Nikola Tesla"!

Alo pre 4 sata
Alo: Limuzina predsednika Putina parkirana na aerodromu "Nikola Tesla"!
Reč je o modelu Aurus Senat, iz serije "kortež", a limuzina je napravljena specijalno za Putina, pa se naziva i „Putinomobil".
Na parkingu u blizni VIP terminala beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" već je parkirana limuzina kojom će se predsednik Rusije Vladimir Putin voziti u Beogradu. Reč je o modelu Aurus Senat, iz serije "kortež", a limuzina je... »

[ASCE18] Alen Šćuric o koncesiji „Nikole Tesle“: Neće biti ispunjena sva obećanja; Očekuje se daleko kvalitetnija usluga u Beogradu

Tango Six pre 7 sati
Na prošlodecembarskoj Konferenciji o obezbeđivanju aerodroma (ASCE) održanoj po prvi put u Beogradu, pored brojnih predstavnika avio-industrije u oblasti obezbeđivanja aerodroma, jedan od panelista bio je i naš redovni kolumnista i analitičar Alen Šćuric. On je za naš portal govorio o značaju... »

©2018 Netmark d.o.o.