Nikola Tesla - vesti

Priznanje direktoru aerodroma „Nikola Tesla“

Studio B pre 20 sati
Britanski poslovni magazin „Corporate Vision“ dodelio je Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnog direktora beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, priznanje za najuticajnijeg generalnog direktora za 2018. godinu u oblasti avijacije.
Priznanje je dodeljeno na ovogodišnjem izboru u okviru programa „Corporate Excellence Awards 2018“, a Vlaisavljević je tom prilikom izjavio da aerodrom „Nikola Tesla Beograd“ očekuje najuspešniju godinu po svim parametrima... »

Priznanje direktoru aerodroma "Nikola Tesla"

RTS pre 22 sata
RTS: Priznanje direktoru aerodroma "Nikola Tesla"
Britanski poslovni magazin "Corporate Vision" dodelio je Saši Vlaisavljeviću, v. d. generalnog direktora beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", priznanje za najuticajnijeg generalnog direktora za 2018. godinu u oblasti avijacije.
Priznanje je dodeljeno na ovogodišnjem izboru u okviru programa "Corporate Excellence Awards 2018", a Vlaisavljević je tom prilikom izjavio da aerodrom "Nikola Tesla" očekuje najuspešniju godinu po svim parametrima poslovanja.... »

Srpski tenkisti „jurišaju” na Moskvu

Sputnik pre 1 dan
Komandant Kopnene vojske ispratio je tenkiste Vojske Srbije koji su rano jutros sa beogradskog aerodroma otputovali u Moskvu radi učešća na Međunarodnim vojnim igrama.
Komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, zajedno sa komandantom Četvrte brigade, pukovnikom Slobodanom Stopa ispratio je pripadnike Vojske Srbije koji su rano jutros sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”... »

Droga u gaćama, evri u dečjem jastuku, ekstazi u brusu, roleks od 1,5 miliona! Ovo je 10 situacija kada su šverceri pomislili da su pametniji od srpskih carinika

Kurir pre 1 dan
Uvek se nađe neko ko pomisli da će baš njemu poći za rukom da preko granice prošvercuje novac, nakit, sat... I baš on misli da je pronašao način kako da nasamari carinike i policiju. Ovih 10 slučajeva pokazuje da to nije dobra ideja i da se, kao što ro reče neko davno, zločin zaista ne isplati. 1.... »

Sutra bez struje šest naselja

Jugmedia pre 1 dan
Zbog radova instituta „Nikola Tesla“ iz Beograda, u petak 20. juna od 9 do 13 sati bez struje u šest leskovačkih naselja. Sutra će bez struje biti naselja kod Poljoprivredne škole, deo Čifluk Mira, Zalužnje, Priboj, Živkovo i Kaštavar. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti... »

Beogradska berza: Skok akcija Aerodroma i NIS-a vinuo indekse

SEEbiz pre 2 dana
BEOGRAD - Visok promet i snažno jačanje BELEX indeksa, ponajviše zahvaljujući rastu akcija Aerodroma "Nikola Tesla" i Naftne industrije Srbije, obeležili su trgovački dan.
Ukupan promet na trgovanju iznosio je 616,4 miliona dinara (5,2 miliona evra), što se uglavnom duguje trgovanju državnim dužničkim hartijama. Indeks najlikvidnijih akcija, BELEX 15, skočio je za 1,0 posto na 742,52 poena, a... »

Popravka prilaza terminalima 1 i 2 na aerodromu

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Sanacija pristupnih saobraćajnica Terminalu 1 i Terminalu 2 aerodroma Nikola Tesla u Beogradu izvodiće se u periodu od 23. jula do 31. avgusta.
Radovi se izvode u cilju poboljšanja kvaliteta saobraćajnica, saopštio je aerodorom. Sve vreme trajanja radova saobraćajnica od autoputa do terminalne zgrade biće prohodna u oba smera. Radovi, koje izvodi Putevi Srbije, izvodiće... »

Za rekonstrukciju škole u N. Banovcima 158 miliona dinara

RTV pre 3 dana
RTV: Za rekonstrukciju škole u N. Banovcima 158 miliona dinara
NOVI BANOVCI - Nakon što su Novobanovčani dobili uređen centar, u ovoj godini predviđena su sredstva za rekonstrukciju i dogradnju Osnovne škole „Nikola Tesla" za šta je obezbeđeno 158 miliona dinara.
Ove godine planirana je izgradnja i montaža ograde i nadstrešnice na objektu Predškolske ustanove „Heroj major Goran Savić", što će koštati nešto više od 2 miliona dinara. U pripremi je i projekat koji se tiče rekonstrukcije Doma... »

Završen 6. Boljšoj: Jani i Elizaveti zlatne matrjoške, Roman i Vlatko za kraj

Blic pre 3 dana
Sinoć je spuštena zavesa na 6. Boljšoj festival klasične ruske muzike dodelom nagrada najboljim mladim muzičkim talentima i nastupom violiniste Romana Simovića kao soliste uz Simfonijski orkestar Boljšoj, odnosno člana gudačkog seksteta specijalno oformljenog za ovu priliku. Program je zvanično... »

Održan "Tesla reli"

Večernje novosti pre 3 dana
U čast rođendana Nikole Tesle u Srbiji je po sedmi put održan "Tesla reli", koji je bodovan za Internacionalni eko reli kup i na kome su se nadmetala vozila sa čistim pogonom na struju, hibridna i vozila sa alternativnim pogonom
Takmičari iz Srbije, Austrije, Slovenije i Bugarske prevalili su dve etape ukupne dužine od 253 kilometra sa 10 specijalnih ispita koji su voženi po obroncima Fruške gore. Svečano otvoren jubilarni 50. Srbija reli Voženi su... »

©2018 Netmark d.o.o.