Nikola Tesla - vesti

Beogradski aerodrom: Akcije na računima krajem marta

Kamatica pre 7 sati
Akcionari Beogradskog aerodroma u ponedeljak potvrdili podelu dobiti kompanije. I pored prošlonedeljnog protesta, zaposlenima se deli 234 miliona dinara. Deo profita Beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" mali akcionari će po svoj prilici dobiti krajem ovog meseca, eventualno početkom aprila.
Od svake akcije stići će 1.300,87 dinara, potvrdila je u ponedeljak Skupština akcionara. Ona, međutim, ništa novo nije donela zaposlenima ovog preduzeća. Iako su protestovali tražeći da im pripadne veći deo profita, od lanjskih... »

Koncesija za Aerodrom Nikola Tesla evropska transakcija godine u kategoriji aerodroma

Ekapija pre 11 sati
Koncesija za beogradski Aerodrom Nikola Tesla proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru "IJGlobal Awards" koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja. - Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su kompanije koje... »

Koncesija „Tesle“ evropska transakcija godine

BizLife pre 12 sati
Foto: Beobuild Koncesija za beogradski aerodrom Nikola Tesla proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru „IJGlobal Awards“ koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja. „Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su... »

Isplivala priča o zabranjenom pronalasku nikole tesle: Kada su saznali bankari, sazvali su hitno sednicu vlade SAD, a onda su se umešali Rotšildi i Rokfelerovi...

Kurir pre 23 sata
Početak ere energetike bez goriva veže se za 1903. godinu, kada je Nikola Tesla pronašao rezonantni transformator, i dobio na izlazu energiju koja je mnogo puta veća od ulazne. Pomoću samo jedne turbine, nijagarske elektrane i sistema za prenos energije bez provodnika, Tesla je snabdeo električnom... »

Koncesija za „Teslu“ evropska transakcija godine u kategoriji aerodroma

Danas pre 23 sata
Koncesija za beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru „IJGlobal Awards“ koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja, saopštilo je Ministarstvo infrastrukture.
„Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su kompanije koje su u njima učestvovale bile posebno aktivne u prethodnoj kalendarskoj godini, kao i da su visoko ocenjene među svetskim ekspertima za odgovarajuće... »

Koncesija za "Teslu" evropska transakcija godine u kategoriji aerodroma

N1 Info pre 1 dan
Koncesija za beogradski aerodrom "Nikola Tesla" proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru "IJGlobal Awards" koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja, saopštilo je Ministarstvo infrastrukture.
"Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su kompanije koje su u njima učestvovale bile posebno aktivne u prethodnoj kalendarskoj godini, kao i da su visoko ocenjene među svetskim ekspertima za odgovarajuće... »

"Vode Vojvodine" obeležile Svetski dan voda

RTV pre 1 dan
RTV: "Vode Vojvodine" obeležile Svetski dan voda
NOVI SAD - Pod sloganom "Voda za sve" obeležava se Svetski dan voda. Cilj akcije jeste da se lociraju uzroci, zbog kojih ogroman broj ljudi na planeti nema pristup ispravnoj vodi. Zaštita izvorišta vode za piće postaje sve zahtevniji zadatak u savremenom svetu. U Srbiji se situacija razlikuje od regiona do regiona.
Javno vodoprivredno preduzeće "Vode Vojvodine" obeležilo je danas Svetski dan voda školskim časom o vodoprivredi u dvorcu Marcibanji-Karačonji, kojem su prisustvovali učenici trećeg razreda O.Š. "Nikola Tesla" iz Novog Sada.... »

Zahvaljujući NIS-u novi kabinet iz automatike u pančevačkoj školi

RTV pre 1 dan
RTV: Zahvaljujući NIS-u novi kabinet iz automatike u pančevačkoj školi
PANČEVO - Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" u Pančevu dobila je savremeno opremljen kabinet za održavanje nastave iz automatike za čije uređenje je novac izdvojen iz programa "Energija znanja" koji sprovodi kompanija NIS.
Kabinet za automatiku u Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla" u Pančevu opremljen je sa 12 računara, projektorom i didaktičkim sredstvom koje simulira uslove u pravom radnom okruženju. Cilj je da učenici što više stiču praktična... »

"Biram francuski" u novobanovačkoj osnovnoj školi

RTV pre 1 dan
RTV: "Biram francuski" u novobanovačkoj osnovnoj školi
NOVI BANOVCI - Učenici nižih razreda novobanovačke Osnovne škole "Nikola Tesla" bili su u prilici da tokom marta kada se obeležava mesec frankofonije učestvuju u 45-ominutnim radionicama sa francuskim lektorima koje su podrazumevale aktuelne dinamične metode pune igara i utemeljene na komunikaciji, a sve sa ciljem da im se probudi želja za učenjem ovog jezika.
Šest lektora u Srbiji prilagođavaju aktivnosti uzrastu, a svakog petka su u drugoj školi, dok su radionice pored četvrtaka namenjene i osmaci ne bili nastavili učenje jezika u i daljem školovanju. U ovoj osnovnoj školi francuski... »

[NAJAVA] Druga noćna trka „BEG Runway Run“ 1. juna na „Nikoli Tesli“

Tango Six pre 2 dana
Druga noćna trka „BEG Runway Run“ održaće se 1. juna 2019. u jedan sat nakon ponoći na beogradskom aerodromu, saopšteno je sa „Tesle“. Kako navode, trku organizuje Beogradski maraton u saradnji sa Aerodromom Nikola Tesla, a prijave za učešće će biti aktivne od 15. aprila na sajtu Beogradskog... »

©2019 Netmark d.o.o.