Nikola Tesla

Zbog radova na dogradnji zgrade: Izmene na linijama javnog prevoza koje idu ka aerodromu "Nikola Tesla"

Večernje novosti pre 8 sati
ZBOG radova na dogradnji zgrade beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", od danas do 31. decembra biće izmenjen rad linija javnog prevoza. U tom periodu biće onemogućen pristup vozilima javnog prevoza aerodromskoj zgradi, navodi se na sajtu gradskog… »

Radovi na aerodormu "Nikola Tesla": Izmene javnog prevoza do 31. decembra

B92 pre 11 sati
Zbog radova na dogradnji zgrade beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", od sutra do 31. decembra biće izmenjen rad linija javnog prevoza. U tom periodu biće onemogućen pristup vozilima javnog prevoza aerodromskoj zgradi, navodi se na sajtu gradskog… »

Folklor kao sudbina

Vesti online pre 19 sati
U domu mnogobrojne porodice Milićević iz Dortmunda sve odiše ljubavlju prema folkloru. Igra je spojila Jelenu i Radeta i dovela ih u Nemačku, a tim umetničkim stopama nastavili su i njihovi naslednici. Pravi maestro Hvala majci Blistava karijera. I… »

Budućim srednjoškolcima na raspolaganju 1.462 mesta u zrenjaninskim srednjim školama

B92 pre 19 sati
Prema podacima iz konkursa za upis u srednje škole, koje je objavilo Ministarstvo prosvete, u Zrenjaninu će svršenim osnovcima na raspolaganju biti 1.462 slobodna mesta. Najviše đaka i ove godine moći će da upiše Zrenjaninska gimnazija –… »

Budućim srednjoškolcima na raspolaganju 1.462 mesta u školama

Zrenjaninski pre 21 sat
Prema podacima iz konkursa za upis u srednje škole, koje je objavilo Ministarstvo prosvete, u Zrenjaninu će svršenim osnovcima na raspolaganju biti 1.462 slobodna mesta. Najviše đaka i ove godine moći će da upiše Zrenjaninska gimnazija – ukupno… »

Akademac: Usudi se (RTV1, 11.30)

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Vođeni rečima Marka Tvena i delima Nikole Tesle, poveli smo diskusiju o jednoj od krucijalnijih osobina za čoveka, hrabrosti i pronicljivosti. Koliko je važno prepoznati momenat koji je pravi - za usuditi se na menjanje sveta ili sebe? Naš… »

Svestrana devojčica Marija recituje, glumi i pomaže roditeljima u voćnjaku

Zrenjaninski pre 2 dana
Marija Knežević je učenica sedmog razreda Osnovne škole „Nikola Tesla“ u Banatskom Karađorđevu. Sa još tri drugarice iz opštine Žitište nedavno se izborila za učešće na pokrajinskoj smotri recitatora. Kao i mnogo toga u ovo vreme, i… »

Veselin Jevrosimović: Potreba za energijom

Telegraf pre 2 dana
Jedan od pravaca u kojima se kreću istraživanja i eksperimenti odnosi se na upotrebu mikroorganizama za razvoj novih vrsta baterija... Duboko sam uveren da će ljudi u budućnosti uspeti da primene zamisao Nikole Tesle o bežičnom prenosu i dostupnosti… »

Leskovčaninu preseo dubai: Sat držao u džepu, račun u koferu, a kad su videli koliko košta, carinici su ga odmah oduzeli!

Večernje novosti pre 3 dana
NA beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", carinici su sprečili krijumčarenje luksuznog sata marke "Frank Miler", vrednog oko 36.000 evra. - Ručni sat otkriven je u prtljagu Leskovčanina, koji se sa porodicom vratio u Srbiju, letom iz Dubaija -… »

Sprečen pokušaj krijumčarenja luksuznog sata vrednog 36.000 evra

Blic pre 3 dana
Carinici su sprečili krijumčarenje luksuznog sata vrednog gotovo 36.000 evra na aerodromu ''Nikola Tesla''. Ručni sat marke ''Franck Muller'' otkriven je u prtljagu Leskovčanina koji se sa porodicom vratio u zemlju letom iz Dubaija, saopšteno je iz… »

Vesti dana »