Nikola Tesla

Brnabić dočekala šeika, izaslanika kralja Bahreina: Sutra sastanak sa Vučićem

Telegraf pre 6 dana
Planirano je da predsednik Vučić i šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa prisustvuju prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić dočekala je danas na aerodromu Nikola Tesla šeika… »

Korona se ne predaje: Brojke i dalje visoke

Nova pre 6 dana
U poslednja 24 sata u Srbiji je evidentirano još 3.706 zaraženih koronavirusom, a preminulo je 39 osoba. Testirano je 13.974 osoba, a na respiratorima su 282 pacijenta. *** Tokom jučarašnjeg dana u Srbiji je evidentirano još 3.304 zaraženih… »

Beograd i Novi Sad dobijaju dva nova međunarodna aerodroma

Bonitet pre 6 dana
Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja dobiće dva nova međunarodna aerodroma – jedan kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada, piše eKapija. Kako… »

Vakcine Sinofarma se već večeras distribuiraju ka zdravstvenim ustanovama i mestima za vakcinaciju

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Sinofarm vakcine protiv korona virusa, koje su danas stigle na Aerodrom "Nikola Tesla", brzo su stigle, uz obezbeđivanje "hladnog lanca" transporta, u centralni magacin na beogradskim Vilinim vodama, odakle će večeras krenuti ka zdravstvenim… »

Kako Sinofarm stiže do svih delova Srbije: "Hladni lanac", posebni kontejneri i data logeri (foto)

Srbija danas pre 6 dana
Vakcine Sinofarm već večers kreću ka zdravstvenim centrima i mestima za vakcinaciju. Sinofarm vakcine protiv korona virusa, koje su danas stigle na Aerodrom "Nikola Tesla", brzo su stigle, uz obezbeđivanje "hladnog lanca" transporta, u centralni… »

U Srbiju stiglo još pola miliona doza vakcina „Sinofarm”

Politika pre 6 dana
Novi kontigent od pola miliona doza vakcina kineskog proizvođača Sinofarm protiv virusa korona stigao je danas u Srbiju. Avion sa vakcinama sleteo je na Aerodromu „Nikola Tesla” nešto posle 10.30 časova, a dočekale su ga premijerka Ana Brnabić i… »

Sleteo avion sa još pola miliona doza Sinofarma VIDEO

B92 pre 6 dana
U Srbiju je stigao novi kontingent kineskih vakcina protiv koronavirusa proizvođača "Sinofarm". Njihovu isporuku je na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekala premijerka Ana Brnabić. Ranije danas premijerka je najavila da bi trebalo da stigne 500.000 doza… »

U Srbiju stiglo još 500.000 doza Sinofarm vakcine, ukupno 2,5 miliona

Beta video pre 6 dana
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić dočekala je danas na beogradskom aerodromu Nikola Tesla novi kontingent od 500.000 doza vakcina Sinofarm iz Kine, navodeći da je iz te zemlje do sada Srbiji isporučeno 2,5 miliona doza vakcina. Beta/MOD… »

Stiglo još 500.000 doza vakcine „Sinofarm“; Brnabić: Vakcinisano više od polovine građana između 65 i 74 godine

Morava info pre 6 dana
Novi kontingent kineskih vakcina „Sinofarm“, koji sadrži 500 hiljada doza, dopremljen je u Srbiju. Avion su na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekale prmeijerka Ana Brnabić i ambasadorka Kine u Beogradu Čen Bo. Ana Brnabić je navela da je do sada… »

U Srbiju stiglo 500.000 doza kineskih Sinofarma vakcina

Danas pre 6 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je na Aerodromu „Nikola Tesla“ dočekala kontigent sa 500.000 doza kineskih Sinofarm vakcina i naglasila da je, uključujući današnju isporuku, Kina dosad Srbiji isporučila dva i po miliona vakcina. „Svih… »

Vesti dana »