Nikola Tesla

Hitna pomoć: Troje povredjeno u udesima tokom noći

Novi magazin pre 7 dana
Žena stara oko 45 godina teško je povredjena u saobraćajnoj nesreći jutros oko 5.00 na autoputu kod aerodroma "Nikola Tesla", rekli su u Hitnoj pomoći. Prema rečima dežurnih u hitnoj službi, žena vozač povredjena je kada je u njen auto od pozadi… »

Kubanci na Festivalu igre: Posebno poglavlje knjige o nama

Nova pre 8 dana
Ulaznice za nastupe igrača kompanije Malpaso iz Havane večeras u Ateljeu 212 u Beogradu, 5. aprila u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i 7. aprila u Kulturnom centru u Gornjem Milanovcu su rasprodate, ali u pozorištima nije bilo sluha za to da… »

Psihološki triler “Savršen neprijatelj” u bioskopima od 8. aprila (video)

BizLife pre 8 dana
Reditelj Kike Maijo (Kike Maillo) donosi na veliko platno psihološki triler “SAVRŠEN NEPRIJATELJ” (A perfect enemy), snimljen na osnovu romana Kozmetika neprijatelja belgijske spisateljice Ameli Notomb. Od 8. APRILA na repertoaru domaćih bioskopa… »

Ministarka Joksimović: Očekujem da se nastavi nabavka vakcina iz Kovaks programa

Večernje novosti pre 9 dana
MINISTAR za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da je Srbija večeras dobila prve doze vakcina iz Kovaks mehanizma i izrazila nadu da će se nabavka vakcina iz tog programa istom dinamikom nastaviti i ubuduće. Istakla je da je u okviru… »

Prve doze preko kovaksa: Na beogradski aerodrom sleteo avion sa 57.000 doza vakcina kompanije AstraZeneka

Blic pre 9 dana
Prvi kontingent vakcina iz Kovaks mehanizma stigao je danas oko 19 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". U Srbiju je na ovaj način dopremljeno 57.000 doza vakcina AstraZeneke. Vakcine iz EU dočekali su na aerodromu ministar za evropske… »

U Srbiju stigle vakcine iz Kovaksa, 57.000 doza AstraZeneke

Politika pre 10 dana
Prvi kontingent vakcina iz Kovaks mehanizma stigao je danas oko 19 časova na beogradski aerodrom „Nikola Tesla”. U Srbiju je na ovaj način dopremljeno 57.000 doza vakcina AstraZeneke. Vakcine iz EU dočekali su na aerodromu ministar za evropske… »

Prve vakcine iz Kovaks programa stigle u Srbiju

RTS pre 9 dana
Prvi kontingent vakcina iz Kovaks mehanizma stigao je oko 19 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". U Srbiju je na ovaj način dopremljeno 57.600 doza vakcina "Astra-Zeneke". Vakcine iz EU dočekali su na aerodromu ministar za evropske integracije… »

AKTUELNO: Preminulo 39 pacijenata, koronavirusom zaraženo još 4.826 osoba

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - U Srbiji je, prema poslednjim podacima, bitku sa kovidom 19 izgubilo još 39 pacijenata. Potvrđeno je 4.826 novih slučajeva zaraze koronavirusom, od 16.910 testiranih. Na bolničkom lečenju nalazi se 7.641 pacijent od kojih je 299 na… »

Joksimović: Očekujem nastavak nabavke vakcina iz Kovaksa

Nova pre 9 dana
Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da je Srbija večeras dobila prve doze vakcina iz Kovaks mehanizma i izrazila nadu da će se nabavka vakcina iz tog programa istom dinamikom nastaviti i ubuduće. Istakla je da je u okviru… »

U Srbiju stigle prve vakcine iz Kovaksa - 57.000 doza AstraZeneke

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Prvi kontingent vakcina iz Kovaks mehanizma stigao je danas oko 19 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". U Srbiju je na ovaj način dopremljeno 57.000 doza vakcina AstraZeneke. Vakcine iz EU dočekali su na aerodromu ministar za… »

Vesti dana »