Nikola Tesla

Izgleda impozantno čak i izdaleka: Šta sve krije "Palata Srbija" unutar svojih zidina (video)

Srbija danas pre 7 dana
Izaziva oduševljenje svih koji prođu pored nje. Da li šetaju pored nje ili je posmatraju tokom vožnje iz kola, u svakom slučaju nema osobe koja se ne oduševi veličinom i arhitekturom ove građevine od 65.000 kvadrata koja ulepšava Novi Beograd… »

Stiže novi kontingent vakcina Sinofarm

RTV Novi Pazar pre 7 dana
U Srbiju danas stiže novi kontingent kineskih vakcina protiv korona virusa Sinofarm, a njihovu isporuku će na Aerodromu “Nikola Tesla” dočekati premijerka Ana Brnabić, saopšteno je iz vlade Srbje. L.G. Foto: Danas Podeli… »

Brnabić dočekuje danas novi kontingent vakcina Sinofarm

Vesti online pre 7 dana
U Srbiju danas stiže novi kontingent kineskih vakcina protiv koronavirusa Sinofarm, a njihovu isporuku će na Aerodromu “Nikola Tesla” dočekati premijerka Ana Brnabić. Iz vlade Srbije saopšteno je da vakcine stižu u 10.30 sati. Premijerka je u… »

Stiže novi kontingent iz kine: Premijerka Ana Brnabić dočekuje danas vakcine Sinofarm

Srbija danas pre 7 dana
Premijerka je u nedelju najavila da bi trebalo da stigne 500.000 doza. U Srbiju danas stiže novi kontingent kineskih vakcina protiv korona virusa Sinofarm, a njihovu isporuku će na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekati premijerka Ana Brnabić. Iz Vlade… »

Novi beogradski aerodrom biće kod Dobanovaca: I Novi Sad dobija potpuno novu vazdušnu luku (mapa)

Večernje novosti pre 8 dana
PREMA Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavimo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja dobiće dva nova međunarodna aerodroma - jedan kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada. Naime, kako se… »

Težak udes na auto-putu Beograd-Zagreb: Povređena žena, vatrogasci morali da seku krov vozila

Telegraf pre 9 dana
Nesreća se dogodila u blizini Aerodroma Nikola Tesla. Jedna 45-godišnja žena teško je povređena rano jutros u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Zagreb, u blizini aerodroma Nikola Tesla, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Kako navode, do… »

Novi beogradski aerodrom gradiće se kod Dobanovaca! - I Novi Sad dobija potpuno novu vazdušnu luku

Ekapija pre 8 dana
Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja dobiće dva nova međunarodna aerodroma - jedan kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada! Naime, kako se… »

Novi beogradski aerodrom gradiće se kod Dobanovaca, i Novi Sad dobija novu vazdušnu luku

Sputnik pre 8 dana
Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja dobiće dva nova međunarodna aerodroma – jedan kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada. Kako se navodi… »

Srbija dobija još dva međunarodna aerodroma! Evo gde će se nalaziti i koliki će biti

Mondo pre 8 dana
Vazdušna putovanja postaće mnogo pristupačnija i lakša. Vazdušna putovanja postaće mnogo pristupačnija i lakša. Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavimo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture… »

Novi beogradski aerodrom biće kod Dobanovaca: I Novi Sad dobija potpuno novu vazdušnu luku (mapa)

Srbija danas pre 8 dana
Kompleks kraj srpske prestonice bi trebalo da bude površine oko 1.100 ha, sa tri poletno-sletne staze. Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavimo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja… »

Vesti dana »