Nikola Tesla

Vučiću Ključ grada i povelja počasnog građanina Banjaluke

Nova pre 7 dana
Skupština Banjaluke odlučila je danas da ove godine predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću bude dodeljen "Ključ grada" i da bude proglašen počasnim građaninom. Ovo priznanje Vučiću, koje su jednoglasno podržali svi odbornici u gradskoj… »

Letećemo iz Dobanovaca i Kovilja: Prostorni plan Srbije od 2021.do 2035. godine predviđa izgradnju dva nova aerodroma

Večernje novosti pre 7 dana
SRBIJA će u narednih 15 godina dobiti dva nova međunarodna aerodroma, od kojih bi jedan trebalo da bude izgrađen kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada. Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koji je objavilo Ministarstvo… »

Devetoro povređenih u udesima na Limanu, u Petrovaradinu, Veterniku...

Radio 021 pre 7 dana
U protekla 24 časa u Novom Sadu i okolini dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno devetoro ljudi. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 8h na Bulevaru oslobođenja, oborena je 58-ogodišnja pešakinja. Ona je zbrinuta i… »

Prostorni plan Srbije do 2035. godine: Gradiće se aerodromi kod Novog Sada i Dobanovaca

Nedeljnik pre 7 dana
Ilustracija Makista Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja dobiće dva nova međunarodna aerodroma – jedan kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada… »

Novi beogradski aerodrom gradiće se kod Dobanovaca

Biznis i finansije pre 7 dana
Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koji je objavilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja dobiće dva nova međunarodna aerodroma – jedan kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada. Naime, kako se… »

Niš dobija bulevar Heroja sa Košara: Svečano otvaranje 9. aprila, na dan kada je i zvanično počela bitka (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
BULEVAR Heroja sa Košara spaja dva bulevara u Nišu – Bulevar 12. februar i Bulevar Nikole Tesle. Spomen-ploča, biće svečano postavljena na dan kada je zvanično počela bitka na Košarama, 9. aprila u 12:30 časova. Ovo će biti svakako veliki dan… »

“Neće biti vakcinacije ljudi iz regiona, razmišljamo o našim građanima”: Stiglo pola miliona doza kineske vakcine…

Nedeljnik pre 8 dana
Attila Volgyi / Polaris / Profimedia Premijerka Ana Brnabić dočekala je danas na beogradskom aerodromu Nikola Tesla novi kontigent od 500.000 doza vakcina Sinofarm iz Kine, navodeći da je iz te zemlje do sada Srbiji isporučeno 2,5 miliona doza… »

U Srbiju stiglo još pola miliona kineskih vakcina

Slobodna Evropa pre 8 dana
U Srbiju je u ponedeljak, 5. aprila, stigao novi kontingent vakcina protiv korona virusa kineskog proizvođača Sinofarm od pola miliona doza. Ovom isporukom broj kineskih vakcina pristiglih u Srbiju povećao se na dva i po miliona. „Svih ostalih… »

Premijerka Brnabić dočekala vakcine Sinofarm: Ukupno smo od Kine dobili 2.500.000 doza (video)

Srbija danas pre 8 dana
Stiglo 500.000 doza vakcina Sinofarm. Novi kontigent od pola miliona doza vakcina kineskog proizvođača Sinofarm protiv virusa korona stigao je danas u Srbiju. Avion sa vakcinama sleteo je na Aerodromu "Nikola Tesla" nešto posle 10.30 časova, a… »

Kako Sinofarm vakcine putuju od aerodroma do vakcinalnih punktova: Sve ide brzo i u hladnom lancu

Telegraf pre 8 dana
Centralni magacin RFZO je u prostoru Farmalogista na Vilinim vodama, a formiran je na početku pandemije. Sinofarm vakcine protiv korona virusa, koje su danas stigle na Aerodrom "Nikola Tesla", brzo su stigle, uz obezbeđivanje "hladnog lanca" transporta… »

Vesti dana »