Nikola Tesla

Gosti N1 o ekološkom ustanku: Borimo se za elementarna prava, ljudima prekipelo

N1 Info pre 2 dana
Aktivisti Dragana Arsić iz Pokreta Odbranimo šume Fruške gore, Nikola Kolja Krstić iz Pokreta Tvrđava i Dobrivoje Milosavljević iz Grupe građana iz Pančeva okupljenih u Inicijativi "Odbranimo Teslu" rekli su za N1 uoči ekološkog ustanka ispred… »

Spomen-tabla herojima sa Košara otkrivena na istoimenom Bulevaru u Nišu

Južne vesti pre 3 dana
Spomen-tabla herojima sa Košarama otkrivena je danas u Nišu, na istoimenom bulevaru, na dan kada je pre 22 godine i zvanično počela jedna od najvećih bitki u novijoj istoriji Srbije. Uz brojne predstavnike Grada, Vojske, crkve, policije i boračkih… »

Novi dan o ekologiji i nacionalnom registru koštane srži, gost i Balša Božović

N1 Info pre 3 dana
O ekološkim inicijativama koje su pokrenuli, ali i o protestu pod nazivom “Ekološki ustanak” koji će se održati u Beogradu u subotu, govorimo sa Draganom Arsić iz Pokreta Odbranimo šume Fruške gore, Nikolom Koljom Krstićem iz Pokreta… »

"Ponovo postoji šansa za Beograd da postane centar Balkana, kao što je nekada bio"

B92 pre 3 dana
Ako zemlja ima potencijal za turizam, razvoj vazdušnog saobraćaja ne treba gledati samo srazmerno broju stanovnika već srazmerno prometu, kaže Milan Kovačević. Srbija bi do sredine naredne decenije trebalo da dobije dva nova aerodroma – u… »

Belgijska trupa u Beogradu: Mračan svet Piping Toma

Nova pre 5 dana
Osmoro igrača belgijske kompanije Piping Tom spremno je da dočara uznemirujuć, mračan i zatvoren svet koji ponire u ljudsku psihu kroz diptih "Vrata koja nedostaju" i "Napuštena soba" u okviru 18. Beogradskog festivala igre sutra i prekosutra od 20… »

Sa pet međunarodnih aerodroma Srbija postaje centar Balkana

Politika pre 6 dana
Ako zemlja ima potencijal za turizam, razvoj vazdušnog saobraćaja ne treba posmatrati samo srazmerno broju stanovnika već srazmerno prometu, smatra Milan Kovačević. Srbija bi do sredine naredne decenije trebalo da dobije dva nova aerodroma – u… »

Od Vulina do Bajatovića – rekorderi po državnim platama

Nova pre 5 dana
Funkcioner SPS i direktor više preduzeća Dušan Bajatović s mesečnim primanjima od blizu 34.000 evra neprikosnoven je među državnim funkcionerima. On nije jedini funkcioner čije plate odskaču u odnosu na ostale - ogromna primanja imaju… »

"Do skorog viđenja dragi prijatelju!" Predsednik Vučić ispratio šeika Nasera bin Hamada bin Isa Al Kalifu (foto)

Večernje novosti pre 5 dana
PREDSEDNIK Vučić ispratio je na beogradskom aerodromu Nikola Tesla šeika Nasera bin Hamada bin Isa Al Kalifiu, koji je boravio u poseti Srbiji. - Do skorog viđenja dragi prijatelju - napisao je predsednik na Instagram profilu. A post shared by… »

Međunarodna vazdušna luka planirana u srcu Vojvodine

Dnevnik pre 5 dana
Srbija bi u narednih 15 godina mogla dobiti čak dva nova međunarodna aerodroma i to u Novom Sadu i u Dobanovcima (na oko dest kilometara od aerodroma “Nikola Tesla”), što je predviđeno na osnovu Prostornog plana Srbije od 2021. do 2035. godine… »

Isključenja struje za 8. april (četvrtak)

Subotica.com pre 5 dana
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika, radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog… »

Vesti dana »