Nikola Tesla

Spremno 800 čartera za Tursku i Egipat

Sputnik pre 4 dana
Tokom letnje sezone planirano je 800 čarter letova sa aerodroma „Nikola Tesla“ za Tursku i Egipat, a očekujem da će masovna vakcinacija omogućiti otvaranje svih granica, izjavio je danas Tanjugu ministar građevinarstva, saobraćaja i… »

„Mastilo“ na BFI u Novom Sadu, Papajoanu – fasciniran sam Teslom

N1 Info pre 4 dana
U okviru Beogradskog festivala igre, predstava "Mastilo", u koreografiji grčkog koreografa Dimitrisa Papajoanua, biće izvedena 14. i 15. aprila u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, najavila je danas na konferenciji za novinare direktorka… »

Vakcinacija otvara granice - 800 čartera za Tursku i Egipat

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Tokom letnje sezone planirano je 800 čarter letova sa aerodroma "Nikola Tesla" za Tursku i Egipat, a očekujem da će masovna vakcinacija omogućiti otvaranje svih granica, izjavio je danas Tanjugu ministar građevinarstva, saobraćaja i… »

U planu 800 čarter letova za Tursku i Egipat

Radio 021 pre 4 dana
Tokom letnje sezone planirano je 800 čarter letova sa aerodroma "Nikola Tesla" za Tursku i Egipat, a očekujem da će masovna vakcinacija omogućiti otvaranje svih granica, izjavio je danas Tanjugu ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture… »

Vakcinacija otvara čarter letove: Detaljan spisak letnjih destinacija do kojih će leteti srpski avioni!

Srbija danas pre 4 dana
Tokom letnje sezone planirano je 800 čarter letova sa beogradskog aerodroma. Tokom letnje sezone planirano je 800 čarter letova sa aerodroma "Nikola Tesla" za Tursku i Egipat, a očekujem da će masovna vakcinacija omogućiti otvaranje svih granica… »

Raspisan tender za projektovanje i izgradnju zelene pijace u Majdanpeku (FOTO)

Ekapija pre 5 dana
Opština Majdanpek rapisala je tender za projektovanje i izgradnju zelene pijace u tom gradu, a procenjena vrednost nabavke je 35 miliona dinara. Nova pijaca biće izgrađena u bloku između ulica Karađorđeva, Nikole Tesle i Branislava Nušića u donjem… »

Mira i Devin ODSELI kod Lepe Brene!

Svet & Skandal pre 5 dana
Nakon niza peripetija i pomeranja suđenja, Mira Antonović i njen sin Devin posle godinu i po dana došli su u Beograd na suđenje! STAR paparaco ih je uhvatio na aerodromu Nikola Tesla kada su sleteli, a sada ih očekuje poslednje ročište za… »

Šiđani na međunarodnom takmičenju: Zadatak - robot

B92 pre 5 dana
Učenici Tehnike škole "Nikola Tesla" u Šidu se pripremaju za međunarodno takmičenje iz robotike "Eurobot". Ekipa ove škole se prijavila za seniorsko takmičenje i imaju zadatak da osmisle, sastave i programiraju robota koji će samostalno da obavlja… »

Gosti N1 o ekološkom ustanku: Borimo se za elementarna prava, ljudima prekipelo

N1 Info pre 7 dana
Aktivisti Dragana Arsić iz Pokreta Odbranimo šume Fruške gore, Nikola Kolja Krstić iz Pokreta Tvrđava i Dobrivoje Milosavljević iz Grupe građana iz Pančeva okupljenih u Inicijativi "Odbranimo Teslu" rekli su za N1 uoči ekološkog ustanka ispred… »

Spomen-tabla herojima sa Košara otkrivena na istoimenom Bulevaru u Nišu

Južne vesti pre 7 dana
Spomen-tabla herojima sa Košarama otkrivena je danas u Nišu, na istoimenom bulevaru, na dan kada je pre 22 godine i zvanično počela jedna od najvećih bitki u novijoj istoriji Srbije. Uz brojne predstavnike Grada, Vojske, crkve, policije i boračkih… »

Vesti dana »