Nikola Tesla

Brnabić dočekala šeika na aerodromu: Izaslanik kralja Bahreina doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji

Večernje novosti pre 11 dana
PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić dočekala je danas na aerodromu Nikola Tesla šeika Nasera bin Hamada bin Isu Al Kalifu, izaslanika kralja Bahreina za humanitarne poslove, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost. Avion Boing 767 - 400… »

Više novozaraženih, opet veliki broj smrtnih slučajeva

B92 pre 11 dana
U Srbiji je do poslednjeg preseka potvrđeno još 3.706 novoobolelih od kovida 19, od 13.974 testirana. Od posledica virusa preminulo 39 osoba. Ukupan broj smrtnih slučajeva u Srbiji je 5.497‬. Od 7.839 obolelih od ove bolesti koji se leče u… »

Premijerka dočekala gosta iz Bahreina: Šeik u dvodnevnoj poseti Srbiji, sutra s Vučićem na prikazu naoružanjas

Srbija danas pre 11 dana
Izaslanik kralja Bahreina doputovao je u dvodnevnu posetu Srbiji gde će se već u 16:30 sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić dočekala je danas na aerodromu Nikola Tesla šeika Nasera bin Hamada bin… »

Brnabić dočekala šeika, izaslanika kralja Bahreina: Sutra sastanak sa Vučićem

Telegraf pre 11 dana
Planirano je da predsednik Vučić i šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa prisustvuju prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić dočekala je danas na aerodromu Nikola Tesla šeika… »

Korona se ne predaje: Brojke i dalje visoke

Nova pre 11 dana
U poslednja 24 sata u Srbiji je evidentirano još 3.706 zaraženih koronavirusom, a preminulo je 39 osoba. Testirano je 13.974 osoba, a na respiratorima su 282 pacijenta. *** Tokom jučarašnjeg dana u Srbiji je evidentirano još 3.304 zaraženih… »

Beograd i Novi Sad dobijaju dva nova međunarodna aerodroma

Bonitet pre 11 dana
Prema Prostornom planu Srbije od 2021. do 2035. godine, koju je objavilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, naša zemlja dobiće dva nova međunarodna aerodroma – jedan kod Dobanovaca, a drugi kod Novog Sada, piše eKapija. Kako… »

Vakcine Sinofarma se već večeras distribuiraju ka zdravstvenim ustanovama i mestima za vakcinaciju

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Sinofarm vakcine protiv korona virusa, koje su danas stigle na Aerodrom "Nikola Tesla", brzo su stigle, uz obezbeđivanje "hladnog lanca" transporta, u centralni magacin na beogradskim Vilinim vodama, odakle će večeras krenuti ka zdravstvenim… »

Kako Sinofarm stiže do svih delova Srbije: "Hladni lanac", posebni kontejneri i data logeri (foto)

Srbija danas pre 11 dana
Vakcine Sinofarm već večers kreću ka zdravstvenim centrima i mestima za vakcinaciju. Sinofarm vakcine protiv korona virusa, koje su danas stigle na Aerodrom "Nikola Tesla", brzo su stigle, uz obezbeđivanje "hladnog lanca" transporta, u centralni… »

U Srbiju stiglo još pola miliona doza vakcina „Sinofarm”

Politika pre 11 dana
Novi kontigent od pola miliona doza vakcina kineskog proizvođača Sinofarm protiv virusa korona stigao je danas u Srbiju. Avion sa vakcinama sleteo je na Aerodromu „Nikola Tesla” nešto posle 10.30 časova, a dočekale su ga premijerka Ana Brnabić i… »

Sleteo avion sa još pola miliona doza Sinofarma VIDEO

B92 pre 11 dana
U Srbiju je stigao novi kontingent kineskih vakcina protiv koronavirusa proizvođača "Sinofarm". Njihovu isporuku je na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekala premijerka Ana Brnabić. Ranije danas premijerka je najavila da bi trebalo da stigne 500.000 doza… »

Vesti dana »