Arhiva » Vesti » InfoKG 13.01.2018

Doček SRPSKE NOVE GODINE na Trgu kod krsta

InfoKG subota, 13. januar 2018.  |  Branko Vukašinović

Kragujevčani su u prilici da večeras dočekaju Novu godinu po julijanskom kalendaru uz koncert na Trgu kod krsta i vatromet sa zgrade Gradske uprave. Novogodišnji muzički program će otvoriti Gradski dečji hor “Mali Liceum”, zatim će nastupiti Pinkove zvezdice, a potom i rok grupa Kerber. Nakon vatrometa u ponoć, muzički program će nastaviti di-džejevi.

Doček Srpske nove godine organizuju Muzički centar i Dom omladine, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Za te namene je iz gradske kase izdvojeno 979.600 dinara.

"Doček ovog tipa nikada nije bio jeftiniji, iznos je taman toliki da se pokriju troškovi. U zbir od 979.600 dinara uračunati su ne samo nastupi Kerbera, Liceuma, Pinkovih zvezdica, di-džejeva, već i kompletna tehnička podrška, bina, ozvučenje, osvetljenje, obezbeđenje, kao i vatromet", kaže za InfoKG direktor Muzičkog centra, Nebojša Jakovljević.

Koncert za doček Srpske nove godine počinje večeras od 20 časova na Trgu kod krsta, a otvoriće ga Gradski dečji hor “Mali Liceum”. Nakon toga, nastupiće Pinkove zvezdice koje će izvesti najveće domaće i strane hitove pop i rok muzike. Kragujevčani će od 22 časa biti u prilici da uživaju u najvećim hitovima grupe Kerber, među kojima su Ratne igre, Ne mogu zaspati, Bolje da sam druge ljubio, Hajde da se volimo…

Kragujevčani će Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekati tačno u ponoć vatrometom sa zgrade Gradske uprave, a muzički program će nastaviti di-džejevi.


Objavljeno na sajtu infokg.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Doček srpske Nove godine na Trgu kod Krsta

RT Kragujevac subota, 13. januar 2018.

Ključne reči

Nova godina

©2018 Netmark d.o.o.