Arhiva » Vesti » Mozzart sport 13.01.2018

Rendulićev povratak na mesto uspeha

Iskusni štoper napustio Rad

Mozzart sport subota, 13. januar 2018.

Dve i po godine posle istorijskog uspeha i osvajanja pehara Kupa Srbije, Zoran Rendulić se vratio u Čukarički. Kako sam kaže, u klub u kojem je proveo možda i najlepših šest meseci u karijeri i klub koji ga je preporučio i Crvenoj zvezdi.

“Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sa bio kad smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene“, šali se na dobro raspoloženi Rendulić.

“Pričalo se o mom povratku još dok sam bio u Radu kad sam stigao iz Kazahstana. Na Banjici sam održao formu, a što se tiče Čukaričkog kad sam odlazio imao sam dogovor sa gazdom kluba da se vratim. Bila je obostrana želja, jer sam ovde proveo možda najlepših šest meseci“, dodaje 34-godišnji štoper.

TRANSFERI UŽIVO (13. januar)

Neka lica poznaje od ranije i kad je ekipa u pitanju.

“Od stare ekipe tu su Petar Bojić i Đorđe Bašanović. Poznajem i šefa Lalatovića iako nisam nikad radio sa njim“, dodao je Rendulić.

Rendulić je zadužio dres sa brojem 77, kao i 2015. godine i kako kaže sedam mu je srećan broj još od kad je igrao u Javoru i postigao devet golova u sezoni. U Čukaričkom je 2015. godine odigrao 14 utakmica i bio strelac dva pogotka.

(FOTO: Star Sport)


Objavljeno na sajtu mozzartsport.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Crvena Zvezda

©2018 Netmark d.o.o.