Mozzart sport

Matić 2023: Sa Nemanjom po trofeje

Mozzart sport pre 1 sat
Srpski reprezentativac ozvaničio ostanak u Mančesteru. Tri, pa tri. Došao je leta 2017. iz Čelsija na izričit zahtev Žozea Murinja, ali Nemanja Matić je potvrdio da nije vezan isključivo za trenera, posle jo-jo efekta izborio se za važnu ulogu i… »

Evrokup: Partizan u trećem šeširu, Budućnost u drugom, Virtus u četvrtom

Mozzart sport pre 39 minuta
Žreb će se obaviti 10. jula. Poznat je sastav šešira pred žreb za sledeću sezonu u Evrokupu. Jedini srpski predstavnik u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju će biti Partizan koji je i prošle sezone učestvovao. Kao i minule sezone… »

Zvezda šalje petoricu igrača Zlatiboru

Mozzart sport pre 4 sata
I Konotar mora na kaljenje. Novi superligaš Zlatibor imaće veliku pomoć Crvene zvede u nastojanjima da se što lepše predstavi debitanskoj sezoni na elitnoj sceni. Sportski žurnal danas donosi informaciju da će crveno-beli Zlatiboru pozajmiti… »

Lacio spustio cenu za Sergeja, sada je već realno

Mozzart sport pre 2 sata
PSŽ prvi u redu za kupovinu srpskog veziste. Porazima od Atalante i Milana, uglasile su šampionske nade Lacija posle nastavka sezone u Seriji A. Juventus je odmakao sedam bodova i Rimljani će morati da se zadovolje plasmanom u Ligu šampiona… »

Bratislav Živković novi šef u Inđiji

Mozzart sport pre 5 sati
Aleksandar Janjić smenjen zbog problema u komunikaciji sa rukovodstvom. Nova sezona – novi trener. Inđija je naprasno rešila da se rastane sa Aleksandrom Janjićem i funkciju šefa stručnog štaba poveri Bratislavu Živkoviću. Do promene na klupi… »

Premija za Marka Nikolića: Mandžukić pregovara sa Lokomotivom

Mozzart sport pre 3 sata
Pregovori traju već mesec dana. Posle raskida saradnje sa katarskim Al Duhailom, Mario Mandžukić je velika inspiracija novinara širom Evrope. Pominjalo se u jednom trenutku da će se sjajni napadač sigurno vratiti u Seriju A i pojačati redove… »

Partizan ostao i bez profesora

Mozzart sport pre 5 sati
Vladimir Koprivica u penziji, ali nastavlja rad u reprezentaciji. Posle glavnog, ostao je Partizan i bez kondicionog trenera. Vreme promena u Humskoj 1 odrazilo se i na status profesora Vladimira Koprivice. Stručnjak zadužen za fizičku spremu igrača… »

Vojvodina otkazala pripreme na Zlatiboru

Mozzart sport pre 8 minuta
Kompletne pripreme biće obavljene u Novom Sadu. Fudbaleri Vojvodine glavni deo priprema za novu sezonu neće sprovesti na Zlatiboru kako je to prvobitno bilo planirano, saopštio je danas taj klub. "Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj… »

Norveški Bilbao od starta krenuo jako

Mozzart sport pre 14 minuta
Ranhajm jedan od favorita za povratak u Elitserijen. Grorud ne bi trebalo da bude problem za prošlogodišnjeg člana najbolje lige Norveške. Maleni Ranhajm nekoliko sezone je bio hit u najboljoj ligi Norveške, ali je prošle sezone bio poslednji u… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport pre 8 minuta
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: SEVILJA - EIBAR (tip 1, kvota 1,40) - početak 22.00 MOREIRENSE - SPORTING (tip 2, kvota 1,70) - početak 22.00 JURGORDEN -… »

Mozzart sport, najnovije vesti »