Mozzart sport

Odričeš li se titule? Odričem!

Mozzart sport pre 10 sati
UFC šampion Džon Džons svojevoljno napustio tron poluteške kategorije nezadovoljan honorarima. Jedan od najpoznatijih MMA boraca današnjice, čuveni Džon Džons poznat je po veoma atipičnom, mnogi bi rekli ponekad i bizarnom ponašanju. Veliki… »

Tri godine tuge u Humskoj

Mozzart sport pre 10 sati
Najduži post u poslednje tri decenije Partizana, od prethodne titule minus u odnosu na Crvenu zvezdu narastao na 65 bodova. Beše dužih pauza. Beše i veća država. Jedino što otkako se raspala stara Jugoslavija Humska 1 ovako nešto nije doživela… »

Sluck se polako vraća na staro

Mozzart sport pre 10 sati
Ekipa Vitalija Pavlova već tri meča ne zna za pobedu. Od istorijskog, prvog ulaska u Višaja ligu 2014. godine, Sluck nikada nije beležio preterano zapažene rezultate i uglavnom bi završavao ušuškan na sredini tabele. Zbog toga je dosta… »

REZZIME jučerašnjeg dana (subota): Lagano, lagano

Mozzart sport pre 11 sati
Pogledajte ko vam je 31. maja doneo novac, a ko vas je prodao... NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova… »

Najava dana (ponedeljak, 1. jun): Detaljno, Bundesliga, Belorusi, Danci i još po nešto

Mozzart sport pre 11 sati
Pogledajte najzanimljivije parove dana. KELN - RB LAJPCIG, 20.30 (Fudbal, Nemačka 1) | Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com Lajpcig je u strašnoj formi, a bez poraza je u poslednjih devet kola Bundeslige. Na poslednja četiri gostovanja u ovom… »

Ludi tiket, ponedeljak, 302.680 dinara: Ekstraklasa, na žilet…

Mozzart sport pre 10 sati
Kanarevo brdo slavi čoveka kome je prošla kvota 1.414,40. Nešto preko dve i po hiljade evra po srednjem kursu… Nije loše, za ulog od 200 dinara, odnosno pogođenu kvotu 1.414,40 od igrača s Kanarevog brda koji je u glavu pogodio svih šest igara… »

Street fight NBA style (video)

Mozzart sport pre 10 sati
Džej Ar Smit snimljen kako prebija vandala koji mu je razbio stakla na kolima tokom demonstracija. SAD su poslednjih dana bukvalno u plamenu. Socijalno-rasni nemiri šire se gradovima nakon što se pre nekoliko dana pojavio snimak policajca kako ubija… »

Završni radovi u Realovom novom domu

Mozzart sport pre 10 sati
Madriđani će na stadionu Alfredo Di Stefano odigrati šest utakmica do kraja sezone... Španska liga vraća nam se 11. juna seviljskim derbijem i to je zvanična odluka tamošnjih fudbalskih vlasti. U preostalih 11 rundi najinteresantnija bića trka za… »

Pet godina kasnije... Panatinaikos ponovo želi Veljka Paunovića

Mozzart sport pre 1 dan
Zeleni traže zamenu za Jorgosa Dionisa. Prvi pokušaj nije bio uspešan, ali bi drugi mogao da bude. Kako javlja grčki portal Sport24 tamošnji velikan Panatinaikos zainteresovan je za mladog srpskog stručnjaka Veljka Paunovića. Podsećamo, Paunović… »

Zvezdina šampionska konstanta – Milan Rodić

Mozzart sport pre 1 dan
Treća titula za levog beka crveno-belih. Treneri se menjaju, Milan Rodić ostaje konstantna u šampionskim generacijama Crvene zvezde. Iskusni levi bek i potencijalni reprezentativac Srbije brzo je postao jedan od stubova sistema novog šefa stručnog… »

Mozzart sport, najnovije vesti »