Mozzart sport

Ajaks, klub u kome je sve moguće: Istopljen pehar zarad 42.000 šampionskih zvezda za vlasnike sezonskih karata (video)

Mozzart sport pre 16 sati
Sve kao znak zahvalnosti za bezrezervnu podršku. Video spot počinje rečima: "Amsterdam, grad u kome je sve moguće", a mi ćemo slogan malo da korigujemo u "Ajaks, klub u kome je sve moguće". Jer, malo je klubova poput amsterdamskog velikana... Posle… »

Francuski tim se klanja Neveni Jovanović

Mozzart sport pre 16 sati
Iako se već oprostila od Basket Lenda Srpkinja odlučila da pomogne timu u teškom trenutku. Mon de Marsan se klanja Neveni Jovanović... Srpska reprezentativka koju je pre dva meseca povreda prinudila da se pozdravi sa saigračicama iz Bakset Lenda… »

Eksplozija katalonske štampe: Neprihvatljivo, nedopustivo, bačena titula, nisu je ni zaslužili...

Mozzart sport pre 17 sati
"Mora da bude posledica" Sunovrat kakav je Barselona sinoć doživela na stadionu Levantea ne samo što ne predstavlja nikakvo iznenađenje, već je još jednom pokazao koliko zapravo ovaj tim ne zaslužuje šampionske lovorike. U poslednje dve sedmice… »

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Juventus 1,80, Čelsi 1,80, Sparta 1,88!

Mozzart sport pre 17 sati
Nećete naći veće nigde na planeti. Ova sreda bogata je fudbalskim dešavanjima širom planete, a u prvom planu su najjače lige Starog kontinenta. Bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke na pobedu Juventusa, a izdvojili su još dve kvote koje su… »

Humanitarni tiket u podne: Zoran Lukić tipuje za lečenje Gavrila Đurđevića

Mozzart sport pre 17 sati
Trener Nižnjeg Novgoroda odigrao dvojke na Hertu i Lokomotivu iz Moskve. Trenerskim pozivom počeo je da se bavi u Beopetrolu. Potom je dve godine vodio mlađe selekcije moskovskog CSKA da bi bio postavljen za prvog trenera Nižnjeg Novgoroda. Oprobao se… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (sreda): Kad Inter slavi, i Vučica strepi

Mozzart sport pre 17 sati
Pročitajte nekoliko predloga za 12. maj…. NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Davidovac i Dobrić - od potcenjenih do najboljih igrača Crvene zvezde

Mozzart sport pre 18 sati
Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić kao noseće figure igre ekipe i igrači čiji će učinak imati poseban značaj u predstojećem finalu. Postoji ta, mnogo puta izgovorena sentenca kako nijedan stranac ne može da oseti težinu grba i dresa, odnosno… »

Partizan veruje u svoju decu: Crno-beli u vrhu Evrope po broju prvotimaca iz škole, Zvezda 12. u Superligi

Mozzart sport pre 18 sati
Nova potvrda dobrog rada fabrike talenata kluba iz Humske. Produkti fudbalskih fabrika svojevrsni su ambasadori i povod za ponos svih klubova sa respektabilnim omladinskim školama, te iz godine u godinu statistički podaci vezani za broj igrača stasalih… »

Pepov šampionski koktel: Ruben Dijas kandidat za igrača sezone, desetka i za Gundogana

Mozzart sport pre 18 sati
Gvardiola oformio tim za narednih nekoliko sezona. Počeli su već da ga omalovažaju. Kad si najveći valjda mora tako da bude. Očekivanja su najviša i džaba sve titule u državnim šampionatima uvek će se naći neko da zanoveta. Jedan će da priča… »

Hrvatska: Hajduk juri Goricu, a ona poker pobeda

Mozzart sport pre 18 sati
U sastav Siniše Oreščanina se vraća Kristijan Lovrić, dželat Bilih. Privodi se maratonska trka u Hrvatskoj, a Hajduk i Rijeka su neprekidnoj jurnjavi za Goricom. Konstantno im beži ta trea pozicija i siguran izlazak na međunarodnu scenu, jer ne… »

Mozzart sport, najnovije vesti »