Mozzart sport

Midtjiland ruši Kopenhagenove rekorde

Mozzart sport pre 7 sati
Lider Superlige na dobrom putu da vrati šampionsku titulu, treću od 2015. godine. Sezona iz snova za Midtjiland! Vukovi posle duge pauze nastavljaju prvenstvo sa jasnim ciljem – da osvoje prvenstvo i usput možda obore po koji rekord koji je… »

PREDLOZZI i TIPOVANJA (ponedeljak): Kopenhagen eskivira "minu" u Lingbiju

Mozzart sport pre 7 sati
Pročitajte nekoliko predloga za 1. jun ... NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na… »

Humanitarni tiket u podne: Saša Zorić tipuje za lečenje Sofije Markuljević

Mozzart sport pre 7 sati
Nekadašnji fudbaler čeka 4+ u Kelnu. Evo nas u još jednoj radnoj sedmici, precizno na 1.452. stanici “Humanitarnitarnog tiketa u podne”. Današnji dobrotvorni kladilac je nekadašnji fudbaler Saša Zorić. Kao i uvek, gost na raspolaganju će imati… »

Ćelino u svom stilu: De Laurentis mi nudio 40.000.000, Barsa 65.000.000 i dvojicu igrača, danas me zvao Naser... Džaba…

Mozzart sport pre 6 sati
Gazda Breše ubeđen da Tonali ide u Inter ili Juve... Korijere dela Sera juče je objavio da je Inter definitivno dogovorio lične uslove sa mladim vezistom Breše Sandrom Tonalijem (20) i da je sada preostalo samo da dva kluba ispregovaraju oko… »

Semak ostaje na klupi Zenita

Mozzart sport pre 8 sati
Piterovci produžili saradnju sa šefom stručnog štaba. Glavni trener Zernita Sergej Semak produžio je saradnju sa čuvenim ruskim klubom, stoji na njihovoj internet stranici. Mladi 44-godišnji stručnjak je prduženje ugovora potpisao 30. maja, a… »

Vraća se i Čempionšip: Mitrović od 20. juna ponovo na terenu

Mozzart sport pre 7 sati
Finale baraža zakazano za 30. jul. Posle Premijer lige, zeleno svetlo da se nastavi sezona dobio je i Čempionšip. Sve će biti po starom, biće promocije i ispadanja iz lige, jedino neće biti publike. Umesto sa tribina, fanovi će moći sve utakmice… »

Ludi tiket (-), ponedeljak, 41.891.400 dinara: Čivijaši su krivi

Mozzart sport pre 8 sati
Pao na Mačvi i Zmajevima, pa umesto miliona, kući poneo 100 puta pomnoženu uplatu. Sve sami s golovima kombinovani prelazi, na kvote od minimum 12,00, do ambicioznih 37… Tri prolazna tipa, a onaj najbitniji zaribao je u Šapcu. Bežanija je sinoć… »

Kriza i fudbalsko tržište: Samo jedan klub vredniji od milijardu evra, nijedan igrač iznad 200.000.000, Bundesliga najbolje…

Mozzart sport pre 7 sati
Velika studija internacionalne kompanije KPMG... Jedna od četiri najveće konsalting kompanije na svetu - KPMG, koja se uzgred rečeno bavi i revizorskim poslovima, napravila je veliko istraživanje na temu: Kako je kriza izazvana koronavirusom uticala… »

Odričeš li se titule? Odričem!

Mozzart sport pre 9 sati
UFC šampion Džon Džons svojevoljno napustio tron poluteške kategorije nezadovoljan honorarima. Jedan od najpoznatijih MMA boraca današnjice, čuveni Džon Džons poznat je po veoma atipičnom, mnogi bi rekli ponekad i bizarnom ponašanju. Veliki… »

Tri godine tuge u Humskoj

Mozzart sport pre 9 sati
Najduži post u poslednje tri decenije Partizana, od prethodne titule minus u odnosu na Crvenu zvezdu narastao na 65 bodova. Beše dužih pauza. Beše i veća država. Jedino što otkako se raspala stara Jugoslavija Humska 1 ovako nešto nije doživela… »

Mozzart sport, najnovije vesti »