Arhiva » Vesti » RTS 13.01.2018

Divna, Trkulja, „Lajbah“, Kaliopi za doček u Novom Sadu

Sve je spremno za doček Srpske nove godine u Novom Sadu, simbolično nazvan „Doček 7526.“. Ulaznice za nastupe Divne Ljubojević, „Lajbaha“, sastava „Imar“, čiji će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, Kaliopi, Nikole Vranjkovića, Dušana Svilara sa tamburašima i modernog cirkusa „Kabarebre“ sa Aleksandrom Dujinom, već su rasprodate.

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Divna, Trkulja, „Lajbah“, Kaliopi za doček u Novom Sadu

Vrlo ograničen broj ulaznica preostao je za koncert Zorana Predina i Matije Dedića u Novosadskoj sinagogi, Paula Riča iz Francuske, Laga, Klausa i Teče u „Fabrici“, Neconea, „Frajdej svega“, Jančeza, Rašida i Jeah Lefta u „Kvartetu“, a Netiksa, Kodeksa i Senzora u „Firči tink tank studiju“, kao i Marčela i „Napetog kvinteta/Mutant urban dens ansambla“ u „Gerila baru“ i disko večeri u „Ledenoj šumi“.

Veliki broj programa biće besplatan za posetioce, kao što su Filharmonija mladih u Sinagogi, opera za decu „Pepeljuga“ Udruženja „Visoko C“ u Eđšegu, ali i nastupi različitih kulturno-umetničkih društava iz „Zone 021“ u holu Železničke stanice.

Ulaz je slobodan i za nastup Sare Renar i Ane Ćurčin u Kulturnom centru Novog Sada, koncert Josipe Lisac u klubu „B612“, a u gimnaziju „Laza Kostić“ dolazi Loran Prokopić sa prijateljima, u Muzej Vojvodine hor „Sveti Stefan Dečanski“ i „Pisful voriorsi“ u „Startit centar“.

U „Studiju M“ će biti održan i pop/rok koncert novosadskih muzičkih škola, Kulturni centar Futog predstaviće Anatoliija Rečkina i Aleksandera Lukaševiča, a Galerija Matice srpske virtuelni vodič - Doživi umetnost uz eksperimentalne zvuke sastava „Blum“.


Objavljeno na sajtu rts.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Novosađani dočekali pravoslavnu Novu godinu

RTV subota, 13. januar 2018.

Komentari

Ključne reči

Nova godina Sinagoga Novi Sad

©2018 Netmark d.o.o.