Novosađani dočekali pravoslavnu Novu godinu

Novosađani dočekali pravoslavnu Novu godinu

RTV subota, 13. januar 2018.
RTV: Novosađani dočekali pravoslavnu Novu godinu
NOVI SAD - U organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021" 13. januara se povodom dočeka pravoslavne Nove godine na 38 različitih lokacija predstavilo preko 150 izvođača raznih žanrova muzike, a po prvi put u istoriji organizovanja proslave tog praznika, svi događaji su održani u zatvorenom prostoru.
Kultni slovenački industrijal sastav "Lajbah" nastupio je na dočeku pravoslavne Nove godine u prepunoj Velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. "Lajbah" ne predstavlja nepoznanicu za novosadsku publiku, a bend je... »

Divna, Trkulja, „Lajbah“, Kaliopi za doček u Novom Sadu

RTS subota, 13. januar 2018.
RTS: Divna, Trkulja, „Lajbah“, Kaliopi za doček u Novom Sadu
Sve je spremno za doček Srpske nove godine u Novom Sadu, simbolično nazvan „Doček 7526.“. Ulaznice za nastupe Divne Ljubojević, „Lajbaha“, sastava „Imar“, čiji će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, Kaliopi, Nikole Vranjkovića, Dušana Svilara sa tamburašima i modernog cirkusa „Kabarebre“ sa Aleksandrom Dujinom, već su rasprodate.
Vrlo ograničen broj ulaznica preostao je za koncert Zorana Predina i Matije Dedića u Novosadskoj sinagogi, Paula Riča iz Francuske, Laga, Klausa i Teče u „Fabrici“, Neconea, „Frajdej svega“, Jančeza, Rašida i Jeah Lefta u... »
©2019 Netmark d.o.o.