Arhiva » Vesti » RTV 13.01.2018

FK Vojvodina: Nephodna pojačanja za sve linije u timu

NOVI SAD - Ilija Stolica, novi šef stručnog štaba novosadskog fudbalskog superligaša, zajedno sa saradnicima već je zasukao rukave i počeo rad na realizaciji zamišljenog cilja, odnosno načina na koji želi da Vojvodina igra na proleće.

RTV subota, 13. januar 2018.  |  Dnevnik
RTV: FK Vojvodina: Nephodna pojačanja za sve linije u timu

Svi su među crveno-belima svesni da ih čeka ozbiljan i zahtevan posao do 17. februara, kada će početi nastavak sezone, pa u konstruktivnoj i radnoj atmosferi protiču prvi dani zimskih priprema u FC "Vujadin Boškov".

Ekipi se priključio i iskusni Damir Kojašević (30), koji je, uz odobrenje kluba, kasnio na prozivku. Crnogorski reprezentativac odmah se uključio u trenažni proces, pa sada trener Stolica na okupu ima ukupno 24 fudbalera, od koji su njih četvorica golmani.

U konkurenciji za takmičarsku ekipu više se ne nalaze napadači Ivica Jovanović i Stefan Cebara. S Jovanovićem je postignut dogovor o sporazumnom raskidu ugovora i on je već počeo da traži novi klub, dok je kanadski državljanin Cebara i dalje član Voše, ali nije u prvom planu. To znači da se može očekivati da i ovaj brzonogi krilni fudbaler u narednim danima uzme ispisnicu i potraži sreću u nekoj drugoj sredini.

Za sada nema novih lica u Veterniku, iako je jasno da operativci crveno-belih užurbano rade na razgovorima s igračima koji su Novosađanima zanimljivi. U zimskom prelaznom roku mnogo je teže pronaći ono što timu nedostaje, ali je činjenica i to da se određena osveženja moraju dovesti.

Cilj koji Voša ima pred sobom je jasan - da se izbori viza za učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa je neophodno da se pojačaju praktično sve linije u timu. Transfer period u Srbiji počinje 15. januara i valja očekivati da će do tada, a najkasnije do polaska igrača na drugi deo priprema u turskom Beleku (25. januara), u Novi Sad stići fudbaleri koji će svojim kvalitetom doprineti boljim igrama crveno-belih i omogućiti im ravnopravnu bitku s rivalima za ostvarenje ambicija.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.