Arhiva » Vesti » Srbija danas 13.01.2018

Irena Vujović na čelu liste SNS

SNS skoro završila posao na sastavljanju liste

Srbija danas subota, 13. januar 2018.

Srpska napredna stranka skoro da je završila posao na sastavljanju liste s kojom će izaći pred građane Beograda, a kako se saznaje, vodeća mesta na njoj pripašće ženama, i to Ireni Vujović i Aji Jung.

Prema saznanjima, predsednica opštine Savski Venac trebalo bi da predvodi listu naprednjaka sa prvog mesta na beogradskim izborima.

- Irena se visoko kotira među građanima Beograda, ali i u samoj stranci. Veliki je radnik i ona će, ukoliko u poslednjim minutima ne bude promene, biti broj jedan na izbornoj listi naprednjaka. Drugo mesto ili jedno od onih u samom vrhu pripašće Aji Jung, direktorki Beogradskog festivala igre - kaže izvor iz SNS-a.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Prema njegovim rečima, rad na listi skoro da je završen, a ostalo je još vrlo malo posla na njoj.

- Nebojša Stefanović bi u ponedeljak trebalo da saopšti sve kandidate za odbornike u Skupštini grada Beograda, a kao što je i najavljeno, lista će biti „najnestranačkija” do sada - kaže naš izvor.

Mediji spekulišu o nizu vanstranačkih ličnosti, a skoro svi su se nalazili i na spisku 650 poznatih ličnosti koje su proglasom „Za bolju Srbiju” objavljenom u listu „Politika” podržali kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Foto: Srbija Danas

Predsednik Srbije i lider SNS-a rekao je u sredu da će na listi koja će nositi njegovo ime biti ljudi koji su „uradili veliki posao u gradu“, ali „da će najviše biti novih ljudi, koji nisu članovi nijedne stranke”.

Mediji su do sada naveli da će među novim licima biti i poznati glumac Svetislav Goncić, koji je svojevremeno glumio u jednom od promotivnih spotova SNS-a, a zatim i bivši košarkaši Goran Grbović i Nebojša Ilić.

Od srede do danas spomenuti su i Branko Milićević Kockica, dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović i bivši košarkaš Milan Gurović.


Objavljeno na sajtu srbijadanas.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.