Arhiva » Vesti » Tračara 13.01.2018

Evo zašto Karleuše nije bilo u dokumentarcu Lepe Brene

Tračara subota, 13. januar 2018.  |  Tracara.com

Prva televizija emitovala je protekle nedelje dokumentarni film o najvećoj srpskoj muzičkoj zvezdi Lepoj Breni, pod nazivom Godine Slatkog greha, koji je ostavio veliki utisak na državljane svih bivših republika Jugoslavije u kojima je Brena itekako popularno.

U dokumentarcu se pojavljuju brojne javne ličnosti poput Cece i Tijane Dapčević, kao i Brenine kolege iz grupe, glumci, menadžeri, TV lica iz osamdesetih godina… ali nije bilo Jelene Karleuše, koja je trenutno angažovana u projektu Grand produkcije, Zvezde Granda.

Pop diva danas se oglasila na twitteru i na brojna pitanja novinara oko nepojavljivanja odogovorila jednostavno: termini snimanja nisu mogli da se poklope.

“Iako sam ljubazno pozvana, kada se snimao dokumentarac o Lepoj Breni, nažalost nisam bila u zemlji. Svakako sam se zahvalila. Koristiću svaku priliku da i dalje govorim o uticaju koji je ona imala na mene kada sam bila dete i koliko je bila ispred svog vremena. Jedna je Brena,” napisala je Karleuša, koja nikad nije krila činjenicu da joj je Brena jedan od idola iz detinjstva.


Objavljeno na sajtu tracara.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Jugoslavija

©2018 Netmark d.o.o.