Arhiva » Vesti » Auto blog 14.01.2018

TVR Griffith izgleda savršeno u kameleon šemi boja

Auto blog nedelja, 14. januar 2018.  |  Autoexclusive.rs

Pojavile su se nove i intrigantne fotografije TVR Griffith modela.

Nedavni špijunski kadrovi prikazuju sportski automobil sa veoma interesantnom bojom karoserije, poznatijom kao kameleon.

Pre nego što je ova kompanija odbacila i potom ponovo oživela jedan od definišućih aspekata svoje proizvodnje, pokazala je veliko interesovanje u polju farbanja i obnavljanja svojih linija u različitim manirima i bojama. Među najprepoznatljivijim projektima ovog brenda nalazi se interesantna šema koja menja svoje tonove prema uglu posmatranja i prelamanju svetlosti koje donosi nekoliko izvanrednih i unikatnih efekata.

Farba novog Griffith automobila izgleda kao mešavina roze i ljubičaste boje kada se gleda sa strane, dok prednji branici naglašavaju određene tonove zelene i plave. Kada se ovaj sportski automobil posmatra odozada, možemo primetiti kombinacije roze, ljubičaste, plave, pa čak i zelene boje, posebno na rubovima zadnjih točkova. Ovaj izgled i njegova prelivanja boja, daleko su od jednostavnih nijansi crvene koja je predstvljena na inicijalnom automobilu.

Zajedno sa dopadljivim izgledom najnovijeg TVR modela, stižu itekako impresivne cifre performansi. Kako kompanija tvrdi, njihova sportska mašina poseduje petolitarski V8 motor iz izvora Ford kompanije. Ova jedinica je posebno tjunirana od strane brenda Coswort, kako bi na kraju isporučila 500 ks, koje uparene sa prelepih 1.250 kilograma omogućuju automobilu da ubrza do stotke iz mesta za manje od četiri sekunde i dostigne maksimalnu brzinu od zadivljujućih 321 km/h.

Cene ovog prelepog sportskog autombila, punog imena TVR Griffith Launch Edition, startuju ispod 90.000 funti, dok prvi kupci mogu očekivati isporuke svojih jedinica tokom prvog kvartala sledeće godine.

Izvor: Autoexclusive.rs


Objavljeno na sajtu autoblog.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.