Auto blog

Mercedes-Benz na sajmu u Minhenu

Auto blog pre 14 minuta
Na predstojećem IAA MOBILITY salonu automobila u Minhenu koji će se održati od 7. do 12. septembra, Mercedes-Benz predstavlja svu širinu svoje trenutne i buduće ponude električne mobilnosti – od kompaktnih modela, luksuznih limuzina od… »

Mitsubishi bi mogao da ponovo upotrebi ime Evolution

Auto blog pre 1 sat
Sportska verzija novog Mitsubishi Outlandera bi mogla da dobije kultno ime Evolution. Izveštaj Best Car Weba u Japanu navodi da se u sklopu ponovnog pokretanja Mitsubishi brenda Ralliart priprema i posebna Evolution varijanta Outlandera Plug-in Hybrid. U… »

Kako skinuti zalepljene i sasušene insekte sa auta?

Auto blog pre 2 sata
Potpuno je uobičajno da nakon dužeg putovanja, naročito ako ste jurili po auto-putu, prednji deo auta bude pun zalepljenih insekata. Najgore što u takvoj situaciji možete da uradite jeste da ne operete automobil odmah, već da ga ostavite parkiranog… »

Ne evropskim putevima raste broj superkamera

Auto blog pre 3 sata
Nakon što je postavljena na glavnim drumskim koridorima u Francuskoj, prva superkamera radi i u Belgiji. Uređaj može da kazni 32 osobe u isto vreme zbog prebrze vožnje, prelaska semafora na crveno svetlo, upotrebe mobilnog i drugih prekršaja… »

Tecnomar for Lamborghini 63 jahta

Auto blog pre 4 sati
Najinteresantniji Lamborghini ne poseduje točkove i predstavlja prvi model kompanije Tecnomar kreiran za italijanskog velikana isporučen veoma bogatom vlasniku. Prvi put predstavljena prošlog leta, Tecnomar for Lamborghini 63 luksuzna jahta svoju… »

Vesti iz Formule 1

Auto blog pre 10 sati
Ferstapen: Pričao sam s Luisom, Mercedes je pokazao kakav je Vozač Red Bula Maks Ferstapen otkrio je da je razgovarao sa Luisom Hamiltonom, ali je dodao da je i dalje razočaran reakcijom tima Mercedesa posle trke na Silverstonu, prenosi Sport Klub. I… »

VIDEO: Za četiri sata vožnje napravio 42 prekršaja i izazvao saobraćajnu nesreću

Auto blog pre 10 sati
Policija je objavila snimak vozača koji će zbog svoje vožnje provesti duže vreme u zatvoru. Šokantni video prikazuje trenutak u kojem je vozač kamiona Derek Holland svojim nemarom izazvao saobraćajnu nesreću piše Index.hr. Policija u Saseksu je… »

Prva polovina godine odlična: Škoda značajno povećala operativni profit i prihod

Auto blog pre 18 sati
Beograd, 30. jul 2021 – U kontekstu aktuelnih izazova globalne pandemije COVID-19 i nedostatka poluprovodnika, ŠKODA AUTO je povećala isporuke vozila za više od petine u odnosu na prošlu godinu, u prvih šest meseci ove godine. Proizvođač… »

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition

Auto blog pre 21 sat
Bentley Motors je nedavno predstavio još jedan hibridni model iz svoje ponude, i to Flying Spur Hybrid, koji je sada doživeo i specijalno izdanje. To je Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition kod koga je naglasak pre svega na novim bojama i… »

Prodrive Hunter T1+ za Dakar reli

Auto blog pre 12 sati
Prodrive je unapredio svoj trkački model Hunter da bi se takmičio na reliju Dakar 2022. godine, u skladu sa novim propisima za uravnoteženje performansi automobila sa pogonom na četiri i dva točka. Doterivanje znači da će Hunter T1+, koji će se… »

Auto blog, najnovije vesti »