Auto blog

Volkswagen Golf 8 bez maske

Auto blog pre 1 sat
U javnosti su se pojavile nove slike dugo najavljivanog i dugo očekivanog Volkswagen Golfa 8, uključujući tu i fotografiju njegove unutrašnjosti. Još ranije je zvanično saopšteno da će njegova promocija biti održana 24. oktobra, i to na… »

Porsche 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition

Auto blog pre 19 minuta
Porsche 718 Cayman GT4 je promovisan u junu ove godine, dok je proteklog vikenda nemačka kompanija na Hockenheimringu tokom proslave Porsche Sports Cup finala prikazala i njegovo specijalno izdanje nazvano 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition. Njegova… »

Nemačka policija sklonila zlatni džip sa ulica jer mnogo šljašti

Auto blog pre 1 sat
Nemačka policija naredila je uklanjanje džipa sa ulice u Diseldorfa čija je boja bila previše sjajna. Vozač zlatnog terenca je očigledno preterao u odabiru boje koja je previše sjajna. Policija je saopštila da bi zlatna boja mogla da predstavlja… »

SEAT postaje Cupra?

Auto blog pre 1 sat
Brend Cupra, koji je stvorio SEAT i relativno skoro ga izdvojio kao poseban pod-brend, mogao bi da ponese ime cele španske kompanije. Kako prenosi Autocar, SEAT bi 2025. mogao da pokrene kampanju "ribrendinga" u kojoj bi potpuno promenio ime. Glavni… »

Porsche Taycan 4S

Auto blog pre 10 sati
Nakon verzija Taycan Turbo i Taycan Turbo S koje su imale premijeru prošlog meseca na sajmu automobila u Frankfurtu, Porsche je paletu svog električnog modela proširio i varijantom Taycan 4S. Taycan 4S je dostupan u standardnom izdanju sa 390 kW/530KS… »

Zašto ne treba štedeti pri kupovini zimskih guma?

Auto blog pre 10 sati
Zimske gume su zakonska obaveza već duži niz godina, međutim, kako se približava 1. novembar, datum predviđen za zamenu guma, veliki broj vozača pokušava da nađe način kako da odloži ovu obavezu bar na neko vreme. To nije preporučljivo, jer su… »

Volkswagen ipak ne planira prodaju Lamborghinija

Auto blog pre 4 sata
Volkswagen grupa demantovala je navode medija da taj auto-gigant razmatra prodaju italijanskog proizvođača supersportskih automobila, prenosi B92. Proteklog vikenda Blumberg je najavio mogućnost da VW grupa proda Lamborghini ili da sa njegovim akcijama… »

Alfa Romeo biće auto-moto sponzor trke „1000 Miglia“ 2020. godine

Auto blog pre 13 sati
• Ovim se nastavlja višegodišnje partnerstvo između brenda Alfa Romeo i „najlepše trke na svetu“ koja će biti održana na tradicionalnoj stazi Breša-Rim-Breša od 13. do 16. maja 2020. godine • Nekoliko neprocenjivih Alfa Romeo modela iz FCA… »

Ovako bi mogao da izgleda BMW X6 M Cabrio

Auto blog pre 10 sati
BMW je nedavno objavio slike i detalje o sportskom SUV-u X6 M, koji je jedan nezavisni dizajner sada zamislio i u Cabrio izdanju. Naravno, ovo je samo vizija pa će ovaj X6 M bez krova ostati samo ideja. Ipak, postavlja se pitanje kako bi potencijalni… »

Prodaja automobila u Kini opala u septembru za 6,3 odsto

Auto blog pre 2 sata
Kako prenosi Tanjug, prodaja automobila u Kini opala je u septembru za 6,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Kupovina električnih automobila opala je za čak 34,2 odsto, izvestila je Kineska asocijacija proizvođača automobila (CAAM). Prodaja… »

Auto blog, najnovije vesti »