Auto blog

Nova Yamaha R7 na prvom tizeru

Auto blog pre 2 sata
Ranije ove godine smo doneli vest da Yamaha sprema MT-07 u verziji sa oklopom, a cilj ovog modela biće da se uhvati u koštac sa motociklima poput Aprilije RS 660. Još interesantnije je postalo kada je japanska kompanija registrovala naziv R7 sa… »

Wartburg 353 W Turist iz 1977. na prodaju za 101.000 evra

Auto blog pre 4 sati
Lansiran je pre nešto više od pola veka - da bi se proizvodio tokom narednih 25 godina, a bio je čest prizor i na putevima bivše Jugoslavije. Wartburg 353 počeo je da se proizvodi 1966. u tadašnjoj Istočnoj Nemačkoj, kao porodični automobil… »

Snažan rast dobiti BMW-a, ali i upozorenje za ostatak godine

Auto blog pre 9 sati
BMW je u prvom tromesečju zabeležio neto dobit od 2,8 milijardi evra, nakon što se zaustavio na 574 miliona evra u istom prošlogodišnjem periodu. Prihod od prodaje porastao je za 15 posto, na 26,8 milijardi evra. Bavarski div je ipak upozorio da… »

Rekordni prvi kvartal za Bentley

Auto blog pre 10 sati
Bentley je saopštio da je prvi kvartal ove godine završio sa rekordnom prodajom. Tačnije, u prva tri meseca 2021. godine Bentley je povećao prodaju za 40 odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine, što je povećalo njihov profit na 78… »

Euro Sumar generalni distributer skutera i motocikala SYM

Auto blog pre 12 sati
Širok asortiman dvotočkaša s Dalekog istoka s pouzdanošću na nivou japanskih proizvođača, ali s prihvatljivijom cenom. Euro Sumar, beogradska kompanija koja već nekoliko decenija brižljivo gradi reputaciju pouzdanog, odgovornog i uspešnog… »

Koenigsegg CCX iz 2008. godine košta 1,3 miliona dolara

Auto blog pre 19 sati
Pre nego što je Koenigsegg počeo da proizvodi modele Regera i Jesko, jedini model u ponudi je bio prelepi CCX. Jedan primerak se sada prodaje u SAD-u, a cena je "sitnica". CCX je proizveden 2008. godine i lakiran u metalik crnu boju. Iako je star 13… »

Nove Brembo kočnice za automobile menjaju boju i obavljaju dijagnostiku

Auto blog pre 5 sati
Brembo je italijanska firma najpoznatija po proizvodnji kočnica. Bliži se 60. rođendan pa je trebalo kreirati nešto posebno. Mislim, šta napraviti s kočionim čeljustima, na primer? Nisu tako atraktivne kao ostali delovi automobila, a proizvođači… »

Autoshow u Minhenu će se održati, ali ko će učestvovati?

Auto blog pre 7 sati
Uprkos svim merama opreza, otkazanom Oktoberfestu, autoshow u Minhenu će se održati od 18. septembra do 3. oktobra. Ako vam deluje čudno vest o Minhenu kao gradu domaćinu, to je isti onaj događaj koji je preseljen iz Frankfurta. Nemački mediji sada… »

Tesla Cybertruck kamper je hit

Auto blog pre 7 sati
Veliki broj ljudi se javilo za kupovinu novog Tesla Cybertruck modifikovanog u kamper. Tesla Cybertruck kamper će biti apsolutni hit, poseduje lavabo, mini kuhinju, talet, tuš, TV i dve stolice koje postaju krevet za dve osobe, plus ima mesta ispod za… »

F1: Velika nagrada Turske pod znakom pitanja

Auto blog pre 7 sati
Sportska vest dana definitivno je stavljanje Turske na crvenu listu Velike Britanije. Takva odluka britanskih vlasti sa sobom vuče konsekvence kada je u pitanju finale Lige šampiona, ali i održavanje Velike nagrade Turske. Kako piše Sport Klub, na… »

Auto blog, najnovije vesti »