Auto blog

Srećan deseti rodjendan, Ampera – Opelov prvi električni auto

Auto blog pre 55 minuta
• Revolucionaran: Ampera je prvi auto u novom segmentu u Evropi 2011. • Obećavajući koncept: Ampera je izglasana za “Evropski auto godine” u 2012 • Snažan: 110kW (150ks) i sa 370 Nm maksimalnog obrtnog momenta • Stilski i praktičan auto… »

Novi ovlašćeni Jaguar Land Rover centar u Čačku

Auto blog pre 15 sati
Otvaranjem prodajno-servisnog centra, kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik i distributer vozila Jaguar Land Rover grupe učinila je usluge dostupnijim za klijente iz čitave Srbije. Grad Čačak i čitava Zapadna Srbija, od četvrtka, 25… »

Goodyear stručnjaci savetuju – Kako produžiti vek trajanja pneumatika

Auto blog pre 6 sati
Pneumatici predstavljaju jedini dodir vozila sa putem i tako značajno utiču na bezbednost u saobraćaju, vozne karakteristike i udobnost tokom vožnje. Pravilna upotreba pneumatika produžava njihov vek trajanja, što vodi ka manjoj potrošnji prirodnih… »

Hyundai Blink koncept – kako izgleda kada se susretnu automobilska i muzička industrija?

Auto blog pre 3 sata
Dok se Hyundaijevi proizvodni modeli rangiraju među najboljim na tržištu, pojedini koncepti ipak neće završiti na putevima i u garažama. Takav je slučaj sa konceptom Hyundai Blink, osmišljenog u saradnji sa k-pop bendom Blackpink. U pitanju je… »

Niki Hejden dobija mesto u moto kući slavnih

Auto blog pre 4 sati
Niki Hejden će dobiti mesto u američkoj moto kući slavnih, četiri godine nakon njegove tragične smrti. Njegov najveći uspeh u karijeri je osvajanje MotoGP titule 2006. godine sa Hondom, do koje je došao u finalnoj trci sezone. Amerikanac je skupio… »

Ferrari za 2023. godinu najavio Le Mans Hypercar

Auto blog pre 7 sati
Ferrari je u trkama izdržljivosti, među kojima je najpoznatija trka 24 sata Le Mana, u najsnažnijoj klasi poslednji put nastupao 1973. godine, ali stvari će se uskoro promeniti. U Maranellu su potvrdili da će od 2023. godine u FIA WEC šampionatu… »

Velika Britanija: Stare gume ne mogu na kamione i autobuse

Auto blog pre 8 sati
Velika Britanija je država koja ima jednu od najnižih stopa stradalih u saobraćaju. Zakoni se konstantno dorađuju, policijske kontrole su česte, a i edukacija je konstantno prisutna. Najnovijim zakonskim rešenjima je onemogućeno korišćenje starih… »

Last Minute ponuda za Fiat Tipo, 500 i 500X

Auto blog pre 9 sati
Samo za kupovinu FIAT modela TIPO, 500 i 500X od 01.03.2021 do 08.03.2021. očekuje vas LAST MINUTE PONUDA. Ponuda se odnosi na vozila sa lagera. * slike modela su ilustrativne prirode FIAT TIPO SEDAN 1.4 95KS FORTE Kožni volan i ručica menjača… »

90 odsto Aston Martin modela će biti elektrifikovano do 2030. godine

Auto blog pre 10 sati
Kako prenose britanski mediji, Aston Martin je predstavio planove za elektrifikaciju 90 odsto svoje linije do 2030. godine, s priključnim hibridnim i potpuno električnim modelima koji dolaze u narednih nekoliko godina. Izvršni direktor kompanije Tobias… »

Osveženi MINI sa 5 vrata

Auto blog pre 11 sati
Britanski proizvođač u vlasništvu BMW-a nedavno je restilizovao hečbek i kabrio familiju, a sada smo u prilici da detaljnije pogledamo verziju sa 5 vrata. Stilske promene su najuočljivije na prednjem delu vozila, gde su redizajnirani maska hladnjaka… »

Auto blog, najnovije vesti »