Auto blog » Vesti dana

http://auto.blog.rs/

Auto blog

Potvrđen produkcijski Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport

Auto blog pre 1 dan
Porsche motorsport je još u avgustu prošle godine prikazao trkačku verziju modela Cayman, ali samo u koncept izdanju (sa nazivom Cayman GT4 Clubsport Rally Concept). Ipak, već tada je potvrđeno da se razmatra i proizvodnja određenog broja primeraka što se sada i desilo. Nemci su naime... »

Vožnja motocikla smanjuje stres!

Auto blog pre 3 sata
Vožnja automobila je izuzetno stresna aktivnost. Toliko je stresna da je u engleskom jeziku nastao termin road rage („drumski bes“), koji označava iskazivanje agresivnog i opasnog ponašanja prema drugim ljudima. S druge strane, vožnja motocikla ima suprotan efekat. Tako bar navodi studija... »

Ovako bi mogao da izgleda novi BMW Z4 Coupe

Auto blog pre 5 sati
BMW je novu generaciju modela Z4 za sada ponudio samo u roadster izdanju sa mekim sklopivim krovom, a ovim nezvaničnim renderom jedan nezavisni dizajner pokazuje kako ovaj automobil zamišlja u Coupe formi. Z4 je kao Coupe već postojao u prošlosti, ali ostaje pitanje da li će Bavarci to isto... »

Alpine A110 izabran za European Gay Car of the Year 2019

Auto blog pre 7 sati
Francuska organizacija Ledorga, organizator izbora za evropski Gay Car of the Year od 2005. godine, saopštava da je Alpine A110 pobednik ovogodišnjeg izbora i nosilac titule European Gay Car of the Year 2019. U ovom izboru svaki član Ledorga zajednice ima pravo glasa, što znači da za razliku od... »

Dukati predstavio novi motor: Nismo favoriti, ali...

Auto blog pre 8 sati
Tim Dukatija je u petak uveče u švajcarskom Nojšatelu predstavio novi motor za sezonu 2019. Značajnu novinu predstavljaju boje, pošto na novom modelu potpuno dominira crvena. Na prezentaciji su bili prisutni vozači Andrea Doviciozo i Danilo Petruči, prvi čovek Dukatija Klaudio Domenikali,... »

Volkswagen u Indji mora da plati kaznu u visini od 14,2 miliona dolara

Auto blog pre 8 sati
Nemački Folksvagen moraće da plati kaznu u visini od milijardu rupija (oko 14,2 miliona dolara) u Indiji. Novčanu sankciju moraće da plate zbog instaliranja softvera u vozila za prikrivanje realne emisije štetnih gasova. Takva odluka je doneta uprkos žalbi kompanije indijskom vrhovnom sudu na... »

Prvi proizvedeni Ford Mustang Shelby GT500 prodat za 1,1 milion dolara

Auto blog pre 10 sati
Za kolekcionare automobila kupovina prvog proizvedenog primerka novog modela je san, a jedan čovek je postao vlasnik prvog Ford Mustanga Shelby GT500. Radi se o prvom proizvedenom produkcijskom Mustangu Shelby GT500 (VIN 001) koji je prodat na aukciji za 1,1 milion dolara. Kupio ga je Craig... »

Suzuki Baleno facelift bez maske

Auto blog pre 11 sati
Blago obnovljeni Suzuki Baleno će se u prodaji u Indiji pojaviti 27. januara, što najavljuje još jedan primerak koji je ovih dana uhvaćen bez maske. Slike pokazuju da će Baleno za 2019. dobiti izmenjeni prednji deo, sa drugačijim branikom i većim otvorima za vazduh, uz suptilne promene na... »

I Džeremi Klarkson poziva britanskog princa Filipa da se okane vožnje

Auto blog pre 11 sati
Poznati TV voditelj Džeremi Klarkson pridružio se svim Britancima koji pozivaju britanskog princa Filipa (97) da se okani vožnje, nakon što je u četvrtak učestvovao u automobilskoj nesreći blizu dvorca Sandringam. "Uvek nam govore da su stariji vozači bolji, iskusniji i sigurniji od onih... »

Ducati blizu proizvodnje električnog motocikla

Auto blog pre 15 sati
Već duže vreme se priča o tome da bi Ducati uskoro mogao da napravi svoj prvi električni motocikl. Međutim, te priče su novu dimenziju dobile pre nekih godinu-godinu i po dana, kada je Volkswagen predstavio svoju „Roadmap E“ inicijativu. Ideja iza te inicijative je jednostavna: svi... »

©2018 Netmark d.o.o.