Auto blog » Vesti dana

http://auto.blog.rs/

Auto blog

Honda Monkey od 3D štampanih delova

Auto blog pre 2 sata
3D štampanje delova je uzelo maha u poslednje vreme, a šta se sve može uraditi s njima pokazuje primer ove Honde Monkey. Njeni delovi nisu plastični, već su od aluminijuma. Laserima je aluminijum zagrejan do temperature na kojoj su stvoreni posebni oblici, a samo 3D štampanje se može... »

Ford na 54. Međunarodnom Salonu automobila u Beogradu

Auto blog pre 4 sata
Pred publikom 54. MSA 12 eksponata Fordovih putničkih i pet lakih komercijalnih vozila, kao i tri automobila premijum brenda Infiniti Prvo pojavljivanje nove generacije Ford Focusa pred masovnom publikom i atraktivne, posebne cene za većinu eksponata – time Grand Motors, ovlašćeni uvoznik,... »

SsangYong na 54. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

Auto blog pre 5 sati
Adriatic Auto, uvoznik i distributer vozila marke SsangYong, izlaže na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma četiri aktuelna modela za srpsko tržište iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Rexton, Musso, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme, sa posebnim sajamskim... »

Chevrolet Onix

Auto blog pre 6 sati
General Motors je u Kini promovisao novi sedan Chevrolet Onix, koji će u najmnogoljudnijoj zemlji sveta koštati (preračunato) od 11.900 dolara pa naviše. Radi se o sedanu dužine 4474 mm, širine 1730 mm i sa međuosovinskim rastojanjem od 2600 mm. Kupcima će biti na raspolaganju dva benzinska... »

Abarth na Salonu automobila u Beogradu

Auto blog pre 9 sati
Na FIAT-ovom štandu ove godine prisutni su i Abarthovi modeli, i to 595 Pista i 595 Competizione Sportska marka Abarth, pod okriljem FIAT-a, prikazaće dva modela. Snažniji 595 Competizione pokreće 1,4-litarski turbomotor od 180 KS (0–100 km/h 6,8 sek; 225 km/h) i dostupan je u kombinaciji sa... »

Nakon 27 godina pronađen ukradeni Mercedes-Benz SL 500

Auto blog pre 11 sati
Još u novembru 1991. godine ovaj Mercedes-Benz SL 500 je ukraden iz dvorišta jednog prodavca automobila. Ali, i nakon punih 27 godina i dalje je u savršenoj kondiciji. Prešao je svega 1.180 milja, odnosno oko 1.900 kilometara, a ostatak vremena u garaži pa je u svakom pogledu izuzetno očuvan.... »

Mercedes-Benz na Salonu automobila u Beogradu

Auto blog pre 1 dan
Tradicionalno, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Fuso i Setra vozila izlaže od 22. do 31. marta na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u jednoj od najvećih hala Beogradskog sajma, hali 3. Na 3,000 kvadratnih metara Mercedes-Benz predstavlja više... »

Tesla pozvao radnike da volontiraju kako bi ubrzali isporuku vozila

Auto blog pre 1 dan
Ne pitaj šta tvoja firma može da uradi za tebe, već šta ti možeš da uradiš za nju - američki proizvođač traži od svojih radnika da dobrovoljno pomognu kompaniji kako bi se u što kraćem roku obavila isporuka velikog broja automobila. Kako piše Biznis insajder, koji je imao uvid u mejl... »

Vozimo Škodu, sanjamo Mercedes

Auto blog pre 1 dan
Ubrzo nakon Sajma automobila u Ženevi organizuje se Sajam automobila u Beogradu koji počinje 22. marta i traje do 31. marta. Organizatori ovogodišnjeg Sajma najavili su učešće čak 400 izlagača iz 30 zemalja sveta, biće prikazano 48 premijera i 32 noviteta, a očekuju rekordan broj prodatih... »

Predlog da se zabrani uvoz automobila starijih od 10 godina

Auto blog pre 1 dan
Ministarstvo za zaštitu životne sredine predložiće zakon koji će zabranjivati uvoz automobila starijih od 10 godina. "Postali smo groblje najgorih automobila zapadne Evrope", kaže ministar Goran Trivan. Prosečan vek automobila koji se voze po drumovima Srbije je 15 godina (između 13 i 17... »

©2019 Netmark d.o.o.