Auto blog » Vesti dana

http://auto.blog.rs/

Auto blog

Da li je ovo novi Peugeot 508?

Auto blog pre 1 sat
Nakon što je obnovio svoju SUV/crossover ponudu (a još planira i novi SUV-Coupe 4008), Peugeot će uskoro promovisati i naslednika sadašnje 508-ice. Aktuelni Peugeot 508 je modernizovan 2014. godine, dok će njegova nova generacija premijeru verovatno imati već početkom sledećeg meseca na... »

Dizajn električnih Volkswagena će biti inspirisan Apple proizvodima

Auto blog pre 1 dan
Volkswagen će inspiraciju za dizajn nove generacije električnih modela pronaći u Appleovim proizvodima, potvrdio je glavni dizajner Volkswagena. Nije baš lepo čuti kada glavni dizajner kompanije nema dovoljno mašte, pa inspiraciju traži kod konkurencije. A upravo to se dogodilo u slučaju... »

Rally Sweden 2018 – Belgijanac Nujvil pred velikom pobedom

Auto blog pre 2 sata
Više puta je odlični TIJERI NUJVIL bio na prvom mestu podijuma, ali, nikada na ŠVEDSKOM RELIJU. Već dugo je 29-godišnji TIJERI NUJVIL u samom vrhu elitnih majstora. Ima 86 WRC takmičenja, 6 pobeda i 27 podijuma, sa 139 najboljih rezultata na specijalnim ispitima. Uknjižio je eto puno uspeha... »

Originalni mini bike iz filma Glup i gluplji na prodaju

Auto blog pre 5 sati
Mini motocikl korišćen u scenama filma Glup i gluplji, sa Džim Kerijem i Džefom Dejvisom, iz 1994. godine se trenutno nalazi na ebay aukciji i već je prebacio cifru od 35.000 dolara, iako je ostalo još dva dana do zatvaranja aukcije. Prema opisu prodavca, mali dvotočkaš koji je trenutno na... »

Rally Sveden 2018 – Sjajan duel Nujvila i Brina…Ožie sve lošiji

Auto blog pre 8 sati
U sredini drugog dana ŠVEDSKOG RELIJA 2018., sve pršti od snega ali i od izvanredne borbe najboljih vozača sveta. Posle servisne pauze i 12. ispita (od ukupno 19) po treći put je zabeležio pobedu na brzinskom ispitu neobično motivisani 28-godišnji Irac KREG BRIN sa „sitroenom C3 WRC“. On... »

Kako dokazati da leteći taksi "radi"? Pošalji šefa na vožnju

Auto blog pre 10 sati
Kineska kompanija Ehang tvrdi da je 40 ljudi već isprobalo njihov leteći taksi, a među njima je i šef kompanije. Sama ideja letećeg taksija koji će vas sam voziti s jednog na drugi deo grada mnogima i dalje zvuči kao daleka budućnost, ali Erbas je prošle nedelje prvi put testirao svoju... »

Ovako bi mogao da izgleda Ferrari SUV (dopunjeno)

Auto blog pre 10 sati
Iz Ferrarija je nedavno stigla potvrda da će na tržište u skoroj budućnosti stići FUV, odnosno Ferrari Utility Vehicle. Drugim rečima, radiće se o modernom SUV-u, odnosno crossoveru koji će biti odgovor Marenella na Lamborghini Urus i druge slične premium modela drugih inače isključivo... »

VIDEO: Izgubio kontrolu nad Bentleyem i zaleteo se u automobil nedužnog penzionera

Auto blog pre 15 sati
Ovaj incident se dogodio u Amershamu, 50-ak kilometara od Londona a sve je zabeležila kamera na automobilu penzionera koji se našao na putu jurećeg Bentleya. Iako je na ovom suženju puta pravo prolaska teoretski imao Bentley, vozač automobila iz kojeg je incident snimljen u trenutku ubacivanja... »

Ruski inženjer iz Nemačke nudi terenac Partisan Kremlin za Putinovu predsedničku kolonu

Auto blog pre 16 sati
Nemačka kompanija Partisan Motors čiji je osnivač inženjer ruskog porekla Jurij Postnikov predstavila je verziju terenca predviđenog za Garažu sa posebnom namenom Federalne službe obezbeđenja Rusije, koju je ovaj konstruktor opremio sa četiri elektromotora i generatorom za punjenje... »

Rusija / Mladi političar poručio kolegama: Uvozne automobile zamenite VIP verzijom Lade Veste

Auto blog pre 17 sati
Vasilij Vlasov je zamenik predsednika ruske Dume. Iako ima nepune 23 godine (!), Vlasov je na živopisnoj političkoj sceni Rusije ostvario zavidnu karijeru kao član Liberalno-demokratske partije kontroverznog Vladimira Žirinovskog. Ovih dana je Vlasov ponovo došao na naslovne strane zahtevom... »

©2018 Netmark d.o.o.