Auto blog

F1: Ferstapenu pol pred trku za Veliku nagradu Amerika

Auto blog pre 1 sat
Kako prenosi Sport Klub, vozač Red Bula Maks Ferstapen osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Amerika, koja se u nedelju od 21 sat po našem vremenu vozi na stazi u Ostinu (SK HD). Poslednji krug holandskog vozača bio je najbolji u… »

Audi je otkrio ko je prosečan kupac Audija A3

Auto blog pre 2 sata
Audi je u Americi objavio kakav bi profil kupca trebalo da bude za model A3 te sportski S3 i RS3. I dok je za sportski RS3 stvar sasvim jasna da je potrebno imati prilična primanja, kod A3 kojeg mnogi doživljavaju kao luksuzniji VW Golf stvari su… »

Volkswagen Golf 2 GTI s Teslinim motorom

Auto blog pre 6 sati
U Velikoj Britaniji je firma za tjuniranje i rekonstrukciju automobila eDub ugradila Teslin električni motor u Volkswagen Golf GTI 2. Performanse kompakta su poboljšane, emisije su smanjene, ali je modifikacija bila veoma skupa. Dakle, 1,8 litarski… »

Isplati li se plin i dalje – pošto postaje sve skuplji?

Auto blog pre 1 dan
Cena plina je stigla do 97 dinara na pojedinim pumpama. U odnosu na oko 75 dinara iz 2016. godine, ovakvo poskupljenje mnoge vozače dovodi u dilemu isplati li se uopšte korišćenje plina kao goriva. Stoga smo ponovo napravili računicu kako bismo… »

Alfa Romeo MiTo dobija naslednika?

Auto blog pre 5 sati
Alfa Romeo MiTo se proizvodio od 2008. i 2018. godine i u tom periodu je proizvedeno oko 265.000 primeraka, a sada stižu nezvanične informacije da u Stellantis grupaciji planiraju njegovog naslednika. Pojedini mediji navode da bi kao osnova trebalo da… »

Nacionalna policija francuske žandarmerije naručila 26 novih Alpine A110

Auto blog pre 7 sati
Broj prijava za pridruživanje Nacionalnoj policiji francuske žandarmerije mogao bi da poraste, nakon vesti da policijske snage uskoro preuzimaju flotu novih sportskih automobila Alpine A110. Ministarstvo unutrašnjih poslova Francuske je objavilo da je… »

Moto GP: Banjaji pol u Mizanu i nada za titulu

Auto blog pre 9 sati
Frančesko Banjaja je osvojio pol poziciju pred Veliku nagradu Emilija Romanje u Mizanu u MotoGP kategoriji. Ono što podgreva nadu da će šampionska trka ipak biti neizvesna je pozicija Fabija Kvartarara, koji u nedelju počinje tek sa 15. pozicije… »

Najmoćniji Honda Civic Type R model u Evropi

Auto blog pre 10 sati
Sve do svoje treće generacije, FN2 serija ostala je u proizvodnji između 2007. do 2011. godine, tako da je ona zapravo donela najkarakterističnije Honda Civic Type modele, moćnih motora unutrašnjeg sagorevanja i visokog broja obrtaja. Međutim… »

Volvo razvija aplikaciju koja produžava trajanje baterije EV

Auto blog pre 11 sati
Umesto da posegnu za ugradnjom veće baterije, koja je očigledan način da se poveća domet električnih automobila, kompanija Volvo odlučila je da uz pomoć pametnih tehnologija optimizuje potrošnju energije u svojim vozilima. Kako švedska… »

Alfa Romeo Giulia i Stelvio GT Junior: Kako se voli život na italijanski način

Auto blog pre 12 sati
• Legendarni GT 1300 Junior - otelotvorenje „Raskalašnih šezdesetih“ - sada se vratio u život u obliku novih, ekskluzivnih specijalnih izdanja modela Giulia i Stelvio GT Junior. • Alfa Romeo GT 1300 Junior pozicionirao se kao simbol stila i ere… »

Auto blog, najnovije vesti »