Auto blog

VIDEO: Modifikovani BMW M3 Touring napravljen od ukradenih delova završio u presi

Auto blog pre 3 dana
Svetlozeleni ‘BMW M3 Touring‘ je završio na auto otpadu nakon što je policija Velike Britanije otkrila da je napravljen od raznih delova ukradenih M3. Iako BMW trenutno radi na Touring verziji aktuelne generacije M3, nije ponudio karavansku… »

2022 Mazda CX-5

Auto blog pre 3 dana
Mazda je na severnoameričkom tržištu zvanično prikazala obnovljenu verziju SUV modela CX-5, sa promenama dizajna koje se na prvi pogled ne mogu lako primetiti. Ipak, prednja i zadnja svetla sada sadrže par pravougaonih LED svetala kako bi ovo… »

Nissan GT-R T-spec

Auto blog pre 3 dana
Jedan od najdugovečnijih sportista na tržištu se neprekidno proizvodi i unapređuje već 14 godina, a reč je o već mitskom modelu, Nissanu GT-R koji je na tržištima širom sveta startovao sada već davne 2007. godine. Sada je nakon bezbroj verzija… »

Moto Guzzi V100 Mandello otkriven u čast jubileja italijanske marke

Auto blog pre 3 dana
Moto Guzzi je predstavio svoj novi V100 Mandello model, napravljen u čast stogodišnjice renomirang proizvođača. Nakon što je motocikl delimično otkriven na špijunskim fotografijama, Moto Guzzi je sada predstavio celokupan paket. Dobili smo novi GT… »

Novitec Ferrari F8 Spider

Auto blog pre 3 dana
* 3,9 litarski twin-turbo V8 motor je pojačan na 802KS i 898 Nm obrtnog momenta * Od 0 do 100 km/h automobil stiže za 2,6 sekundi, najveća brzina sada iznosi više od 340 km/h * Vossen točkovi su od 21 i 22 inča, gume 255/30 ZR 21 i 335/25 ZR 22 *… »

Češka protiv zakona EU o zabrani SUS motora

Auto blog pre 3 dana
Italija je nedavno zatražila izuzetak svojih superautomobila od zakona Evropske Unije o zabrani proizvodnje automobila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem, a sada je i Češka izrazila nezadovoljstvo. Naime, dok mnoge zemlje širom sveta najavljuju… »

Porodica Land Rover Defender dobiće potpuno novu luksuznu perjanicu

Auto blog pre 3 dana
Baziranje luksuznog Defendera na MLA platformi daje JLR-u mogućnost da ponudi verziju sa sedam sedišta. Međutim, JLR će morati da uravnoteži širenje Defenderovog asortimana s Discovery linijom, pri čemu će prodaja Discoveryja pete generacije… »

Geely Vision X6 Pro

Auto blog pre 3 dana
Kineski Geely je nakon pet godina pripremio modernizovanu verziju crossovera Vision X6, sada pod nazivom Vision X6 Pro. Vozilo je dobilo moderniji eksterijer (pre svega izmenjeni prednji i zadnji deo), novi dizajn alu točkova, kao i unapređeni enterijer… »

Nisu mogli više da pogreše: Pre više od 12 godina vodeći menadžeri u autoindustriji predviđali kako će izgledati…

Auto blog pre 3 dana
Gledanje u staklenu kuglu je nezahvalan posao, osim ako vam to nije struka pa puštate mašti na volju i uzimate novac lakovernima. IBM je 2008. pitao 125 vodećih menadžera u autoindustriji kako će izgledati tržište 2020. godine, a oni su gotovo… »

VIDEO: Kako izgleda kada kamionom uletiš u tornado

Auto blog pre 3 dana
Šleperi su znatno teži od putničkih automobila, ali ni oni nemaju mnogo šanse protiv ovako moćne prirodne slie. Snimak iz kabine kamiona-šlepera prikazuje trenutak kada se vozilo zateklo na putu tornada koji je pogodio grad Horšam u Pensilvaniji… »

Auto blog, najnovije vesti »