Arhiva » Vesti » Blic 14.01.2018

"Nemam ja mnogo: Pesama..." Šaban Šaulić dobio 1,5 miliona dinara za nastup u Valjevu, ali je publika ostala razočarana

Novu godinu po julijanskom kalendaru na Gradskom trgu u Valjevu uz koncert Šabana Šaulića dočekalo je oko 5.000 Valjevaca i gostiju iz okolnih mesta, ali je "kralj narodne muzike" prilično razočarao svoje fanove jer je pevao kraće od jednog fudbalskog poluvremena.

Blic nedelja, 14. januar 2018.  |  P. V.

Naime, najveći deo koncerta koji je počeo nešto posle 22.00 Valjevce je zabavljala Ilda Šaulić, dok je njen otac na binu izašao tek oko 40 minuta pre ponoći, otpevavši samo nekoliko pesama.

U ponoć je usledila novogodišnja čestitka gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, vatromet i obaveštenje da je koncert – završen!

Posetioci su glasno negodovali i komentarisali da ih je "kralj narodne muzike" razočarao komentarima koje je davao između pesama poput "Ne mogu da se setim dobre pesme" ili "Nemam ja mnogo pesama, ne znam šta da otpevam", ali i činjenicom da je Grad njegov nastup platio 1,5 miliona dinara iz budžeta.

Doček Nove godine po julijanskom kalendaru prošao je bez incidenata, iako su na istom mestu svoje slavlje zakazali članovi SRS koji su doveli trubače. Ipak, oko 22 sata, kada je počela svirka sa bine, radikali su se sa trubačima povukli nešto dalje prema zgradi Skupštine grada i tako dočekali srpsku Novu godinu.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Ključne reči

Nova godina Valjevo Fudbal

©2018 Netmark d.o.o.