Arhiva » Vesti » Blic 14.01.2018

Nova biografija prve dame Francuske: Kada je zavela 15-godišnjeg Makrona, on je sve lascivne detalje o njihovoj vezi opisao u erotskom romanu

U novoj biografiji prve dame Francuske Brižit Makron piše da je njen suprug napisao pikantan roman inspirisan početkom njihove romanse, kada je Emanuel Makron bio još uvek tinejdžer, a ona bila njegova učiteljica drame, u to vreme udata za drugog muškarca.

Blic nedelja, 14. januar 2018.  |  Tanjug

Makron, koji je napunio 40 godina prošlog meseca, zaljubio se u Brižit tokom proba za školsku predstavu u školi u gradiću Amijensu, uprkos neodobravanju njegovih roditelja da bude u vezi sa 24 godine starijom ženom, preneo je Rojters.

Knjiga "Brižit Makron, oslobođena žena", koja će biti objavljena sledeće sedmice, navodi reči komšije iz Makronovog rodnog grada, koji je ispričao da je Brižit prekucala 300 strana njegovog rukopisa.

- To je bio smeo, po malo nepristojan roman. Naravno, imena nisu bila ista ali mislim da mu je bilo neophodno da izrazi to što je tada osećao - rekao je neimenovani komšija.

Portparolka u Makronovoj kancelariji odbila je da komentariše te navode.

Makronove literarne ambicije iz mladićkog doba su dobro poznate i on je napisao najmanje dva neobjavljena rada pre nego što je objavio knjigu "Revolucija" tokom njegove izborne kampanje.

Makron je prošle godine izjavio za jedan časopis da nije tražio izdavača za svoje ranije radove jer nije bio zadovoljan njima.

Upitan tada da li žali jer nije postao pisac, Makron je rekao "Moj život još nije završen".


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Izašla nova biografija francuske prve dame

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.

Komentari

Ključne reči

Emanuel Makron Rojters

©2018 Netmark d.o.o.