Arhiva » Vesti » Danas 14.01.2018

Brnabić očekuje prljavu kampanju

Danas nedelja, 14. januar 2018.  |  Piše: FoNet Piše: Danas Online

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je da če, uprkos tome što nije član SNS, učestvovati u kampanji za beogradske izbore, ali je predvidela da će kampanja biti izuzetno prljava i da se neće birati sredstva, "jer mi imamo rezultate koji su neupitni".

Brnabić je u intervjuu za list Alo objasnila da će u kampanji učestvovati u meri u kojoj joj to dozvoli njeno radno mesto, jer je ono najvažnije.

"Ja sam iz Beograda i ovo je i moj grad. Hoću da učestvujem da bi on nastavio da se razvija, da bi bio otvoren i slobodan i da bi nastavio da bude perjanica ovog dela Evrope", naglasila je Brnabić.

Ona se ne plaši napada opozicije i navikla je na njih, objašnjavajući da pred građanima nema šta da krije.

Važno mi je samo da kažem da moje radno mesto ostaje moj prioritet i da ništa što se tiče kampanje neću raditi tokom radnog vremena, ali da ću svaki slobodan trenutak iskoristiti za kampanju, poručila je Brnabić.

Prema njenoj oceni, "opozicija u nemogućnosti da napadne našu politiku ide na najprimitivnije lične uvrede i laži".

"Kako se budu približavali izbori, biće sve gore. Draganu Đilasu su na dan održavanja Prajda bili krivi njegovi organizatori, a ne oni koji su rušili Beograd", podsetila je Brnabić.

"Sada se u svom maniru javio da kaže kako smo mi napali Amfilohija, iako ni predsednik, ni ja nismo rekli nijednu reč protiv mitropolita", ukazala je Brnabić.

Ona misli da Beograd treba da vodi neko ko odražava njegovu širinu i otvorenost, ko treba da stane u odbranu slabijih i ko osuđuje govor mržnje.

"Đilas je rekao da je naučio iz svojih grešaka, ali je u praksi ponovo dokazao da ništa nije naučio. Takva će biti cela kampanja", smatra Brnabić i napominje da u opoziciji ne postoji nikakva politika.

"Postoji samo borba za vlast. U svemu tome imate punu podršku Jankovića, koji je do juče bio zaštitnik građana", naglasila je Brnabić i ocenila da, u mandatu gradonačelnika Siniše Malog, Beograd u potpunosti drugačije izgleda, i to je nešto što niko ne može da ospori.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Ana Brnabić Izbori SNS

©2018 Netmark d.o.o.