Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 14.01.2018

Vučić: Pogodile su me reči Amfilohija, bio sam na ivici da pustim i suzu

Alo 14.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Oko" gde je govorio o aktuelnim temama. Izbori u Beogradu Govoreći o beogradskim izborima, Vučić je rekao da će oni biti raspisani ponedeljak ili utorak, a održani 4. ili 11. marta. - To… »

Radojičić prvi na listi SNS za izbore u Beogradu!

Alo 14.01.2018
Predsedništvo Srpske napredne stranke odlučio je danas da će prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, biti prvi na izbornoj listi SNS "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!” na beogradskim izborima. Na… »

Ješćemo kvalitetniji hleb!

Alo 14.01.2018
Vlada Srbije usvojila je pravilnik o klasifikaciji pšenice koji predviđa da se samo visokokvalitetno zrno te žitarice može koristiti za ljudsku ishranu. Razlog za donošenje ovakvog dokumenta leži u činjenici da se na srpskom tržištu nije do sada… »

Internet zavisnika sve više na lečenju

Alo 14.01.2018
Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti, u koje spada i preterana upotreba "pametnih" telefona, društvenih mreža i interneta, svakog dana javlja se mnogo pacijenata. "Fejsbuk", “Instagram”, “Vots-ap”, “Vajber”, onlajn igrice ili onlajn… »

Subvencije za poljoprivredu rastu iz godine u godinu

Alo 14.01.2018
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke istakao je da grad Beograd iz godine u godinu povećava budžet za subvencije za poljoprivredu. SNS je oštro kritikovao lidera DS Dragana Šutanovca i prethodnu gradsku vlast navodeći da su 2011. godine… »

Srpkinja misteriozne zločine rešava najbolje na svetu!

Alo 14.01.2018
Srpska forenzičarka među devet najboljih na svetu. Dr Dragana Zgonjanin Bosić iz Centra za sudsku medicinu, toksikologiju i molekularnu genetiku Kliničkog centra Vojvodine (KCV) na nedavno održanom Međunarodnom Kongresu Društva za forenzičku… »

EU očekuje da se reše ovi problemi između Beograda i Prištine

Alo 14.01.2018
Tehnički dijalog Beograda i Prištine nastavlja se u utorak, a teme razgovora prvenstveno bi trebalo da budu još neprimenjeni dogovori iz Briselskog sporazuma - formiranje Zajednice srpskih opština i energetika, saznaje Tanjug u Briselu. Delegacije… »

Ovi delovi Srbije će sutra biti zavejani

Alo 14.01.2018
U pojedinim delovima Srbije sutra se očekuje povećanje snežnog pokrivača. Republički Hidrometeorološki zavod danas je izdao upozorenje da će u Srbiji sutra na jugoistoku zemlje biti povećana visina snežnog pokrivača. Sutra će u Srbiji biti… »

Sneg i led prave probleme na putu

Alo 14.01.2018
Pad temperature, kao i sneg koji ovoga jutra pada na području Kragujevca, Negotina i Kruševca uslovili su mokre i klizave kolovoze, tako da je neophodan veći oprez tokom vožnje, saopštio je AMSS. Kolovozi su uglavnom mokri pa je zbog nižih… »

Prokupčani slavili uz Galiju!

Alo 14.01.2018
Uz hitove niške grupe Galija, vatromet u ponoć, grejano vino i rakiju, Prokupčani su na gradskom Trgu Topličkih junaka dočekali Novu godinu po Julijanskom kalendaru. Oko 1.000 građana je skoro dva sata uživalo uz stare, ali još uvek rado slušane… »