Izvor: Srbija danas arhiva vesti 14.01.2018

Vulin: MUP i Vojska Srbije odlično sarađuju, Srbija i njeni građani bezbedni (foto)

Srbija danas 14.01.2018
Vlada Republike Srbije ceni hrabrost, požrtvovanje i napore da se očuva ugled naše zemlje. Ministar odbrane Aleksandar Vulin je u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića i komandanta Kopnene vojske… »

Vulin: Tetka postoji, a moji brojni protivnici će morati da nađu neki drugi razlog za napade na mene

Srbija danas 14.01.2018
Uprava za sprečavanje pranja novca je potvrdila da tetka moje supruge Nataše postoji, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin. Osim toga, on navodi i da je utvrđeno da je sporni stan isplaćen pre nego što je on postao funkcioner. - Proveri su… »

Ni da čuju za državu Makedoniju: Većina Grka izričito protiv imena koje narušava viševekovnu tekovinu

Srbija danas 14.01.2018
Oglasio se i ministar odbrane Grčke. Većina Grka ne želi da se termin "Makedonija" koristi u bilo kakvom rešenju spora oko imena sa severnim susedom, pokazuje danas objavljena anketa. Na pitanje da li Grčka treba da prihvati složenicu koja sadrži… »

Ko je dr Zoran Radojičić, prvi na listi SNS za Beograd: Hirurg svetskog ugleda omiljen među decom

Srbija danas 14.01.2018
Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoran Radojičić, prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", specijalista je dečije hirurgije i dečije urologije i jedan od najvećih stručnjaka za tu oblast u čitavom regionu… »

RHMZ upozorava na vremenske neprilike: Na jugoistoku zemlje sutra povećanje snežnog pokrivača!

Srbija danas 14.01.2018
Spremite se na veoma hladno vreme. Republički Hidrometeorološki zavod danas je izdao upozorenje da će u Srbiji sutra na jugoistoku zemlje biti povećana visina snežnog pokrivača. Sutra će u Srbiji biti oblačno i hladno, mestimično sa snegom… »

Fejsbuk gubi više od 3 milijarde dolara zbog promena koje uvodi!

Srbija danas 14.01.2018
Odluka je doneta! Nakon što je u četvrtak objavljeno da se Fejsbuk vraća na "News feed"-u ponovo početi da favorizuje objave prijatelja, i drastično smanjiti količinu plaćenih oglasa, deonice Fejsbuka su već u petak pale za gotovo pet posto, piše… »

Dosta mu je mržnje u medijima: Hrvatski novinar poslao jasnu poruku (foto)

Srbija danas 14.01.2018
Apelovao je na više institucija u Hrvatskoj. Hrvatski novinar Aleksandar Stanković završio je današnju emisiju “Nedeljom u dva” na HRT apelom da se suzbije širenje mržnje u medijima. Prema njegovim rečima, nije normalno da za psovanje i pretnje… »

Srbiji dajte Republiku Srpsku ako nećete rat na Balkanu! Ceo svet se trese zbog ovih reči

Srbija danas 14.01.2018
Velika država uništena zbog ranijih američkih i zapadnih intervencija i kampanja. Svi problemi u regionu proizlaze iz nasilnog raspada multietničke Jugoslavije u devedesetima, što je proces koji su zapadne sile podržavale, pa i aktivno ohrabrivale… »

Već mu se obilo o glavu! Zakerbergova odluka o novinama na Fejsu donela katastrofalan rezultat

Srbija danas 14.01.2018
Da li će promeniti odluku? Nakon što je u četvrtak objavljeno da se Fejsbuk vraća u staro izdanje, odnosno da ćemo na #news feed-u" opet gledati objave prijatelja, a ne plaćene oglase, deonice ove kompanije su već u petak pale za gotovo pet posto… »

Danas je Sveti Vasilije Veliki i Mali Božić: Ispoštujte običaje i pratiće vas sreća!

Srbija danas 14.01.2018
Opet se pali badnjak i dolazi položajnik. Prvog januara po starom kalendaru, a 14. po novom, Srbi praznuju Mali Božić (Vasiljevdan) i Srpsku Novu godinu. Danas je i Sveti Vasilije Veliki arhiepiskop Kesarijski. Vasiljevdan se kod Srba slavi kao krsna… »