Izvor: Studio B arhiva vesti 14.01.2018

Većina Grka protiv termina Makedonija u rešenju za ime MKD

Studio B 14.01.2018
Većina Grka ne želi da se termin „Makedonija“ koristi u bilo kakvom rešenju spora oko imena sa severnim susedom, pokazuje danas objavljena anketa. Na pitanje da li Grčka treba da prihvati složenicu koja sadrži termin „Makedonija“, 68 odsto… »

Zlatna era izgradnje i razvoja Beograda

Studio B 14.01.2018
Glavni grad Srbije ulazi ponovo u zlatnu eru izgradnje i razvoja pri čemu gradska vlast sve vreme osluškuje potrebe građana i sa njima zajedno radi na projektima koji su u korist Grada i Beograđana, rekao Vesić. Gradski menadžer Goran Vesić… »

Orban: Nema pomoći izbeglicama dok ruše svoju zemlju

Studio B 14.01.2018
Premijer Mađarske Viktor Orban rekao je da Evropska unija treba da pomaže izbeglicama ali da „nekom ne možete pomoći dok uništava svoju sopstvenu zemlju“. Viktor Orban je rekao, u intervjuu za konzervativni nemački list Velt, da je saglasan sa… »

SNS: Usvojena izborna lista Za Beograd, obaveza – pobeda

Studio B 14.01.2018
Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, danas je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, saopštila je ta stranka. „Predsedništvo SNS zaključilo… »

Paketići za decu u Sigurnoj kući

Studio B 14.01.2018
Član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nataša Stanisavljević posetila je jednu od sigurnih kuća u Beogradu i tom prilikom uručila novogodišnje paketiće deci štićenica, koji su obezbeđeni iz ličnih sredstava članova Gradskog… »

Srpska nova godina veselo dočekana

Studio B 14.01.2018
Beograđani su Srpsku novu godinu dočekali uz veliki vatromet ispred Hrama Svetog Save, kao i uz koncerte na otvorenom ispred zgrade opštine Zvezdara. Veselo je bilo i u drugim gradovima Srbije. Pravoslavna nova godina u narodu se naziva i Mali Božić… »

Održan koncert Saborne crkve

Studio B 14.01.2018
Svake godine na praznik Sv. Vasilija Velikog, Saborna crkva organizuje novogodišnji koncert u Narodnom pozorištu u Beogradu. Direktan prenos koncerta gledaoci Studija B mogli su da prate na našem programu. U izvođačkom delu programa ove svečanosti… »

Srbija nemoćna i protiv Švedske na EP

Studio B 14.01.2018
Rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je drugi poraz na Evropskom prvenstvu, pošto je u Splitu poražena od Švedske 30:25 (16:10) u drugom kolu A grupe. Izabranici Jovice Cvetkovića, kao i protiv Hrvatske, pokazali su slabu partiju bez… »

SNS: Subvencije za poljoprivredu rastu iz godine u godinu

Studio B 14.01.2018
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke istakao je da grad Beograd iz godine u godinu povećava budžet za subvencije za poljoprivredu. SNS je oštro kritikovao lidera DS Dragana Šutanovca i prethodnu gradsku vlast navodeći da su 2011. godine… »

Vulin sa Dikovićem i Simovićem obišao Mokranje

Studio B 14.01.2018
Naša granica se odlično čuva, sprečen je ilegalni ulazak 22 hiljade migranata, rekao ministar Vulin tokom obilaska pripadnika vojske i policije na graničnom prelazu „Mokranje“ kod Negotina. Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao u pratnji… »