Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 14.01.2018

Velikim afričkim sisarima preti izumiranje zbog ratova

Večernje novosti 13.01.2018
Velikim afričkim sisarima preti izumiranje u zonama pogođenim ratom, navodi se u studiji u časopisu "Nejčer" Velikim afričkim sisarima preti izumiranje u zonama pogođenim ratom, navodi se u studiji u časopisu "Nejčer" (Nature) u kojoj piše da… »

Svađa zbog Teodorine majke

Večernje novosti 14.01.2018
Koliko mu je neprijatno što je tu njena majka, Anđelo Ranković je svojoj devojci Teodori priznao u garderobi. RIJALITI "Zadruga" bogatiji je za dva nova takmičara - Gordanu Džehverović, majku Teodore Džehverović i "pinkovu zvezdu" Nadeždu… »

Teodorina majka i Nadežda Biljić ušle u "Zadrugu" (video)

Večernje novosti 14.01.2018
Gordana Džehverović nova je učesnica "Zadruge", a kada ju je videla ćerka Teodora u rijalitiju, skočila od sreće. Gordana Džehverović nova je učesnica "Zadruge", a kada ju je videla ćerka Teodora u rijalitiju, skočila od sreće. - Znala sam -… »

Zaboravio divnu: Marko DNK se zaljubio u zgodnu konobaricu, rešio da se ženi

Večernje novosti 14.01.2018
Samo tri meseca nakon što su se obavezali na večnu ljubav i vernost, Kocić, koji poslednje nedelje provodi u rodnoj Dubici, rešen je da se ponovo oženi. Daleko od očiju, daleko od srca, izreka je čije je značenje potpuno jasno Marku Kociću, koji… »

Vakcinacija svake godine

Večernje novosti 14.01.2018
Redovna zaštita od gripa dvostruko umanjuje rizik od komplikacija. Vaš organizam ima vremena da oslabi. Vakcinisanje svake godine jača vaš imunološki sistem - kaže dr Dejvide Topam. Pored toga što se virusi gripa menjaju, postoji još jedan dobar… »

Džiboni za “Novosti”: Mediteran mi je centar sveta

Večernje novosti 14.01.2018
Zlatan Stipišić Džiboni o rokenrolu nekad i sad, pesmama i saradnji sa kolegama: Nigde nema takvog "ludila", tamo sve prosto vri i sve baš štima. POSEBNOST stvaralaštva Zlatana Stipišića Džibonija, čija magična muzika odiše jedinstvenim… »

Kako da odaberete maskaru?

Večernje novosti 14.01.2018
Ako želite da naglasite trepavice i da ne brinete da li će se razmazivati, opredelite se za maskaru za volumen sa vodootpornom formulom koja se lako nanosi. Ako postoji šminka bez koje većina žena ne može da zamisli dan, onda je to sigurno maskara… »

Peđa Damnjanović: Postigao sam sve što sam želeo

Večernje novosti 14.01.2018
Glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović o učešću u zabavnoj emisiji "Čađava mehana" (Hepi), glumi i radu na TV: Moje rezultate izuzetno vrednuju oni koji prate sve što radim. PRE tačno deset godina Predrag Peđa Damnjanović zakoračio je u… »

Prebolimo razvod za dve godine

Večernje novosti 14.01.2018
Ma kako nam naša ljubavna priča delovala posebno, većina veza prolazi kroz pet faza, pokazuje istraživanje sajta za zabavljanje eHarmoni sprovedeno među 1.000 Australijanaca. KAD smo zaljubljeni, deluje nam da niko nikad nije doživeo ono što mi… »

Opšti haos u "Zadruzi" Matora ošamarila Sanju, ona doživela nervni slom (video)

Večernje novosti 14.01.2018
Totalni haos u "Zadruzi" se nastavio kada je Sanja ošamarila Matoru, posle čega je Jovana skoro dobila nervni slom, Totalni haos u "Zadruzi" se nastavio kada je Sanja ošamarila Matoru, posle čega je Jovana skoro dobila nervni slom, a da je Luna nije… »