Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 14.01.2018

Sofija Vergara se ne odriče jake hrane

Večernje novosti 14.01.2018
Ukoliko ste pomislili da je tajna savršenog izgleda Sofije Vergare (45) u izgladnjivanju, niste u pravu. UKOLIKO ste pomislili da je tajna savršenog izgleda Sofije Vergare (45) u izgladnjivanju, niste u pravu! Kolumbijska glumica se ne odriče… »

Lek za bol smanjuje plodnost

Večernje novosti 14.01.2018
"Ibuprofen", "aspirin" i "paracetamol" negativno utiču na muške hormone, pokazala je naučna studija rađena u Francuskoj. Još se ne zna da li su efekti izazvani dugom upotrebom lekova leka trajni ili nisu. "IBUPROFEN", ako se uzima u dozama koje… »

Nedelja prođe Predrag Živković Tozovac: Brozu sam pevao "Jeremiju"

Večernje novosti 14.01.2018
Šarmer, šmeker, boem i jedna od poslednjih legendi naše narodne muzike. SINOĆ je bio doček srpske Nove godine. On ih je mnoge dočekao. Otkako je sa "Jeremijom palio topa", pa se zatresla sva Evropa. Naravno, Predrag Živković, koji se odaziva na… »

Godišnjica smrti legendarnog pevača Kolege zaboravile Mikija Jevremovića

Večernje novosti 14.01.2018
Uprkos hladnom vremenu i jakoj košavi koja je nosila sve pred sobom, pomenu je prisustvovalo pedesetak ljudi, članovi porodice slavnog pevača, prijatelji i obožavaoci. U ALEJI zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, juče je obeležena… »

Nedeljni horoskop za period od od 14. do 21.1.2018. godine

Večernje novosti 14.01.2018
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21. 3 - 20.4) Posao Trigon između vladalaca desetog astrološkog polja, Saturna u… »

Smeh i čaša vode oslobađaju napetosti

Večernje novosti 13.01.2018
Čak i kada vam nije do smeha, treba da se smejete. U početku vaš napor može da nalikuje grimasama, ali već posle nekoliko minuta pojaviće se pravi smeh koji će uticati na oslobađanje hormona sreće. Za opuštanje, oslobađanje od napetosti i… »

Matora napravila haos

Večernje novosti 13.01.2018
Matoroj je zasmetalo što je plavokosa učesnica bila u paru sa Banetom Čolakom, pa je napravila ljubomornu scenu i počela da se svađa sa njom. U RIJALITIJU "Zadruga" žestoko su se posvađale Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, nakon što su… »