Arhiva » Vesti » Kurir 14.01.2018

Pretučen: Rasti preti pet godina zatvora zbog napada na Loku

Kurir nedelja, 14. januar 2018.

Prvo osnovno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv repera Stefana Đurića Raste zbog sumnje da je u aprilu prošle godine posle kraće rasprave fizički napao vlasnika izdavačke kuće „Maskom“ Slobodana Nešovića Loku.

- Đuriću je na teret stavljeno nasilničko ponašanje i sud bi uskoro trebalo da zakaže glavni pretres - potvrdio je izvor Kurira.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, bivši muž Ane Nikolić je krajem aprila prošle godine s prijateljima upao u Nešovićevu kancelariju i navodno ga pretukao. Slobodan je zbog povreda glave zatražio pomoć u Urgentnom centru, dok je poznati reper uporno tvrdio da fizičkog obračuna nije bilo i da je vlasnik izdavačke kuće sve izmislio.

- Rasta je i na saslušanju u tužilaštvu tvrdio da Nešovićeve optužbe nisu tačne. Rekao je da je po dogovoru došao u Lokinu kancelariju kako bi raskinuli ugovor. Na razgovor je, kako je rekao, došao s prijateljima. Loka je, prema Rastinim tvrdnjama, inscenirao pad niz stepenice i optužio njega za napad - rekao je izvor Kurira iz istrage. Popularni reper navodno je tvrdio i da mu Loka duguje 300.000 evra, ali da je i brojnim drugim njegovim kolegama ostao dužan.

- U napadu je Nešović lakše povređen, pa je zaprećena kazna za repera od šest meseci do pet godina zatvora - dodaje naš sagovornik.

Kurir / J. S.

Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Kurir

Autor: Foto: Marina Lopičić, Foto:Zorana Jevtić


Objavljeno na sajtu kurir.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Ana Nikolić Tužilaštvo

©2018 Netmark d.o.o.