Regioni arhiva vesti 18.01.2018

Otac pokušao prinudno da iseli bivšu suprugu i dvoje dece iz stana

Južne vesti 18.01.2018
Izvršitelji su, po tužbi bivšeg muža, pokušali da isele iz stana u Nišu majku dva maloletna dečaka, od kojih jedan ima autizam. Posle reakcije policije i Centra za socijalni rad, Olivera Tanasković, koja ima nepravosnažnu presudu da može da… »

Preminuo Jonuz Musliu

OK radio 18.01.2018
Vranje - Jonuz Musliu, predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca preminuo je u četvrtak ujutro, nezvanično saznaje OK Radio. Musliu je preminuo u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu je bio nekadašnji… »

Rebronja: Moja plata nije uvećana

Radio sto plus 18.01.2018
Direktor Narodne biblioteke “Dositej Obradović” Elijas Rebronja demantovao je danas pisanje radija Sto plus da je, zbog nepravilno obračunatih koeficijenata, tokom 2016. godine primao veću platu nego što je zakonom dozvoljeno. On je rekao da je… »

Nagrade najboljim studentima: Manji broj od očekivanog

OK radio 18.01.2018
Na zvaničnom gradskom sajtu objavljena je rang lista najuspešnijih studenata sa teritorije Vranja, koji konkurišu za nagrade koje dodeljuje Grad. Na javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja, podneto je ukupno 46… »

Zatalasan program Radio Kragujevca pre 48 godina

RT Kragujevac 18.01.2018
Davne 1970. godine, počeo je sa radom prvi elektronski medij u Kragujevcu. Za 48 godina postojanja sudbine radija, njegovih slušalaca i grada bile su neodvojive, pa je i program za pet decenija pretrpeo brojne uspone i padove. Ipak, popularnost koju je… »

Ministarstvo renovira studentske domove, na spisku i Kragujevac

InfoKG 18.01.2018
Studentski dom u Kragujevcu na spisku je za renoviranje više takvih ustanova širom Srbije koje će početi tokom drugog tromesečja 2018. godine, pored Požarevca, Šapca, Subotice, Sjenice i Palića. U toku je tender za izbor izvođača radova, koji je… »

Šumadija ima najveći spoljnotrgovinski suficit u Srbiji, težak 2,9 milijardi evra

InfoKG 18.01.2018
Privreda Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, regionalno posmatrano, ostvarila je tokom prošle godine najveći spoljno-trgovinski suficit u Srbiji, izjavio je za agenciju Beta direktor ovdašnje Regionalne privredne komore, Predrag Lučić. Dodaje… »

Najava događaja za petak, 19. januar 2018.

iKragujevac 18.01.2018
Najava događaja za sutra: -12 sati - jezero u Šumaricama - „Plivanje za Krst časni“, manifestacija koju, uz blagoslov Njegovog preosveštenstva episkopa šumadijskog gospodina Jovana, organizuju Eparhija šumadijska i Grad Kragujevac. Nakon službe… »

Večeras je bogojavljenska noć: Tačno u ponoć treba da uradite jednu stvar da bi vam se ostvarila želja!

BK TV 18.01.2018
Prema starom narodnom verovanju u noći između 18. i 19. januara nebo se otvara i "Bog se javlja", a želja koju večeras zamislite gledajući u nebo ostvariće vam se ove godine. Danas je Krstovdan, dan kada svi vernici poste prvi put nakon Božića… »

Pirotski ćilim za Gagu

Večernje novosti 18.01.2018
Pevačica Ledi Gaga u haljini srpske dizajnerke Ane Ljubinković. PEVAČICA Ledi Gaga (31) objavila je na "Instagramu" nekoliko fotografija u ružičastoj kreaciji od kože srpske dizajnerke Ane Ljubinković. Pop zvezda se fotografisala za "Haus… »