Izvor: Pravda arhiva vesti 22.01.2018

Nova saznanja o atentatu na Olivera Ivanovića: Krvavi trag vodi do Bondstila

Pravda 22.01.2018
Trag prolivene krvi srpskog političara Olivera Ivanovića vodi direktno do američke vojne baze Bondstil na Kosovu. Kako kažu sagovornici, pod maskom klasične vojne baze iz ovog centra se direktno upravlja kompletnom teritorijom Kosova, tu se… »

Beskrupulozne političke igre: Zlokobna proročanstva i krvavi pir!

Pravda 22.01.2018
"Dinastija Mediči u ime kraljice" je treći roman o ovoj dinastiji koja krije mnoge intrige. Ova bogata porodica imala je značajan uticaj na Firencu čiji su članovi vladali od 14 do 18 veka. Treći roman smešten je u Francusku, u davnu 1536. godinu… »

Mi i Rusi - jedan narod! Navijači Spartaka se oprostili od Olivera Ivanovića, i to na srpskom jeziku! (foto)

Pravda 22.01.2018
Braća navijača Crvene zvezde još jednom su pokazala da pomno prate sve što se događa u Srbiji. Navijači moskovskog Spartaka odali su počast ubijenom srpskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji se borio za prava ljudi na severu Kosova. Fanovi… »

Parovima pušten snimak seksa! Teodora i Bojan u žestokoj akciji, sve se orilo! (video 18+)

Pravda 22.01.2018
Danima su ovi učesnici "Parova" bili nerazdvojni, pa je posle maženja i razgovora došlo i do akcije. Teodora Radoičić je provela burnu noć sa Bojanom Todorovskim, kada su ispod jorgana imali seks u vili "Parova". Nakon što je Teodora videla ovaj… »

Velika igra: Englezi nam podmeću novu Jugoslaviju. Evo šta se događa...

Pravda 22.01.2018
Stotinu godina posle stvaranja Kraljevine SHS sve češće inicijative da se region ponovo ujedini. Nil Klark na kanalu RT: Za probleme na Balkanu rešenje - povratak u prošlost. Kada je Jovan Dučić, pre skoro 80 godina, u Americi, gde je živeo, čuo… »

Velika ofanziva sirijske vojske: Počela operacija protiv Nusra fronta

Pravda 22.01.2018
U istočnom delu provincije Idlib, sirijske vladine snage i jedinice narodne samoodbrane započele su operaciju protiv terorista Nusra fronta, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Opkoljena grupa terorista broji više od 1.500 ljudi. Ministarstvo… »

Kako je Oliver Ivanović nadmudrio generala KFOR: Spasio je severni deo Mitrovice od napada Albanaca u junu 1999!

Pravda 22.01.2018
Novinar Živojin Rakočević je u tekstu za Politiku podsetio kako je Oliver Ivanović spasao severni deo Kosovske Mitrovice od napada Albanaca u junu 1999. godine. On je naveo da je ubijeni lider GI SDP “nadmudrio francuskog generala KFOR“. “Mi ne… »

Putinovo oružje za smak sveta: Status-6, torpedo naoružan nuklearnom bojevom glavom od kojeg Amerikanci strepe (video)

Pravda 22.01.2018
Tajni dokumenti o nuklearnoj pripremljenosti američke vojske nedavno su iscureli u javnost i, prema svemu sudeći, pokazuju da je administracija Donalda Trampa potpuno uverena da Rusi grade opasno novo oružje. - Rusi razvijaju i grade nove nuklearne… »