Arhiva » Vesti » Valjevska posla 22.01.2018

Repertoar Bioskopa 85 do 24. januara

Valjevska posla ponedeljak, 22. januar 2018.

U Bioskopu 85 su dva nova filma. Projekcije će biti do 24.januara.

MALI VAMPIR, sinhronizovano 3D, premijera

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Omiljeno štivo dečaka Antona su strašne priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu. Postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. No, kako objasniti neobičnosti u pogledu Rudija: otrcani crni plašt koji ikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Režiser:

Richard Claus, Karsten Kiilerich

Projekcije:

23. i 24. januar u 17.30h

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Reditelj filma, Milorad Milinković, (Mrtav ladan, Čitulja za Eskobara, U potrazi za Sreć(k)om) navodi da je inspiraciju za ovaj film dobio posmatrajući sadašnje vreme, sadašnje društvo i naravno rijaliti formate koji su zastupljeni na našim TV kanalima i veoma su gledani. „Mislim da je rijaliti, kao sociološki fenomen logičan nastavak smera u kojem civilizacija ide. Ima jedan monolog, koji Kile (Gordan Kičić) izgovara u filmu, o tome kako su ljudi oduvek voleli da gledaju ludake jer ih je sama činjenica da nisu takvi tešila. To je, mislim, suština rijalitija. A najava za tri minuta slave kaže: Ranije ste odlazili u cirkus nakaza, sada frikove dovodimo u vaš dom!”

Glumci:

Gordan Kičić, Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Đukić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Rale Milenković, Ljuba Bandović

Režiser:

Milorad Milinković

Projekcije:

22.-24. januar u 20.00h

BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO

PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE

RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.

BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Objavljeno na sajtu valjevskaposla.info »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Bioskop

©2019 Netmark d.o.o.