Zabava arhiva vesti 01.02.2018

POTPUNI ŠOK NA SRPSKOJ ESTRADI! Saša Popović OTKRIO ko će za 2 godine da preuzme GRAND!

Svet 01.02.2018
Kada se spomene ime Saše Popovića prva asocijacija odmah je Grand produkcija, te će zbog toga mnogi ostati u čudu kada čuju kakav je njegov dalji plan sa ovim velikim biznisom. Naime, Saša otkriva da više neće biti vlasnik produkcije. “Za dve… »

Palme u snegu - prve pahulje posle 50 godina

Vesti online 01.02.2018
Prvi put u poslednjih 50 godina sneg je pao u južnom delu Maroka, pa su palme dobile tanak beli prekrivač. Meteorološka služba Maroka saopštila je da je sneg pao u blizini Zagora, na jugoistoku zemlje i da je to posledica hladnog talasa. U Zagori je… »

Orka Viki, prvi kit na svetu koji oponaša ljudski govor

Dnevnik 01.02.2018
LONDON: Osim što su najveća bića na zemlji, kitovi su poznati i po vrlo razvijenim komunikacijskim veštinama koje različite jedinke, ali i cela jata koriste za sporazumevanje, a novi eksperiment pokazuje da kit ubica, poznat kao orka, može da… »

VIDEO: Ovako izgleda vrtoglavo spuštanje u rupu od 300 metara

Vesti online 01.02.2018
Smanjivanje ledenog pokrivača na Zemlji jedan je od najvećih pokazatelja klimatskih promena. Ipak, grupa naučnika sa Novog Zelanda odlučila je da zagrebe ispod ledene površine i izbliza osmotri ove ekstremne promene u prirodi. U želji da saznaju… »

Bitkoin konferencija završila u striptiz-klubu, usledilo kajanje

B92 01.02.2018
Jedan od najvećih skupova u svetu o kriptovaluti bitkoin održan u Majamiju, završio je zabavom u poznatom striptiz-klubu. Organizatori Severnoameričke bitkoin konferencije s 5.000 učesnika i 10 sati govora, pozvali su na druženje i umrežavanje u… »

Nakon žestokih kritika: Epl obećava softversko rešenje za stare modele

Blic 01.02.2018
Kompanija Epl najavila je da će svojim korisnicima dati mogućnost da isključe softversku alatku koja može da uspori performans uređaja. Očekuje se da će ova promena uslediti na proleće, sa objavljivanjem najnovijeg operativnog sistema za mobilne… »

Tužna istina koja se krije iza priče o pacovu koji se tušira kao čovek

B92 01.02.2018
Čini se da pacov sa snimka i ne uživa previše u tuširanju kao što je ceo svet isprve mislio. Snimak nasapunjanog pacova koji se tušira i trlja baš poput čoveka nije baš onakav kakav izgleda. Tuomas Ajvelo, istraživač biologije pacova na… »

Blam godine: Milica Todorović povraćala posle lude žurke a onda joj se dogodilo nešto još gore! Umrećete od smeha!

Press 01.02.2018
Svako od nas ima neke lude događaje koji se pamte celog života, ali Milica Todorović je svojim priznanjem zasmejala sve na društvenim mrežama! Naime, ona je tokom izazova u kom mora da otkrije 5 stvari o sebi, otkrila i jedan peh sa žurke. "Jedne… »

Jelena Krunić: Darko Lazić šmrkao kod mene, Ana mu uzela sav novac

Tračara 01.02.2018
Skandal oko razvoda razvoda Darka Lazića i Ane Sević, koji je počeo nakon što je objavljen snimak na kome folker konzumira kokain, i dalje je aktuelan, a starleta Jelena Krunić tvrdi da je pevač istu stvar radio godinama i u njenom toalet. “Darko… »

Zabio joj nož u leđa: Nakon seksa sa Kristinom, Filip pred njenim očima završio u vreloj akciji u krevetu sa bivšom

Blic 01.02.2018
Nakon seksa koji su Kija Kockar i Filip Đukić imali u toaletu, oboje su pokušali da se izvade i sve su komentarisali rečima da su samo prali veš. Međutim, kako je Kija ubrzo javno poslala poruku dečku Andriji koju možete pogledati OVDE, Filip joj… »