Zabava arhiva vesti 01.02.2018

Šok na estradi: Saša Popović otkrio ko preuzima Grand!

Blic 01.02.2018
Saša Popović otkrio je da za tačno dve godine većinski vlasnik "Grand" produkcije više neće biti njegova porodica. - Za dve godine, jedna američka kompanija preuzeće stoprocentno vlasništvo nad "Grandom", ali ja ću i dalje biti na njegovom… »

Palme u snegu - prve pahulje posle 50 godina

Vesti online 01.02.2018
Prvi put u poslednjih 50 godina sneg je pao u južnom delu Maroka, pa su palme dobile tanak beli prekrivač. Meteorološka služba Maroka saopštila je da je sneg pao u blizini Zagora, na jugoistoku zemlje i da je to posledica hladnog talasa. U Zagori je… »

Prvi kit ubica naučio da "izgovara" reči (VIDEO)

Vesti online 01.02.2018
Osim što su najveća bića na zemlji, kitovi su poznati i po vrlo razvijenim komunikacijskim veštinama koje različite jedinke, ali i cela jata koriste za sporazumevanje, a novi eksperiment pokazuje da kit ubica, poznat kao orka, može da oponaša i… »

VIDEO: Ovako izgleda vrtoglavo spuštanje u rupu od 300 metara

Vesti online 01.02.2018
Smanjivanje ledenog pokrivača na Zemlji jedan je od najvećih pokazatelja klimatskih promena. Ipak, grupa naučnika sa Novog Zelanda odlučila je da zagrebe ispod ledene površine i izbliza osmotri ove ekstremne promene u prirodi. U želji da saznaju… »

Bitkoin konferencija završila u striptiz klubu

Beta 01.02.2018
Jedan od najvećih skupova u svetu o kriptovaluti bitkoin održan u Majamiju, završio je zabavom u poznatom striptiz klubu. Organizatori Severnoameričke bitkoin konferencije s 5.000 učesnika i 10 sati govora, pozvali su na druženje i umrežavanje u… »

Nakon žestokih kritika: Epl obećava softversko rešenje za stare modele

Blic 01.02.2018
Kompanija Epl najavila je da će svojim korisnicima dati mogućnost da isključe softversku alatku koja može da uspori performans uređaja. Očekuje se da će ova promena uslediti na proleće, sa objavljivanjem najnovijeg operativnog sistema za mobilne… »

Ništa nije onako kako izgleda: Snimak koji je zasmejao 50 miliona ljudi krije tužnu priču

Blic 01.02.2018
Snimak nasapunjanog pacova koji se tušira i trlja baš poput čoveka nije baš onakav kakav izgleda. Tuomas Ajvelo, istraživač biologije pacova na Univerzitetu u Helsinkiju kaže da su njegovi pokreti vrlo neobični za jednog pacova, te da je vrlo… »

Milica Todorović posle lude žurke povraćala u wc šolju, a nakon toga je usledio još veći blam!

Blic 31.01.2018
Svako od nas ima događaje iz svog života kojih se stidi ili ih čuva podalje od šire javnosti. Milica Todorović je putem društevene mreže "Instagram" odlučila da podeli jednu zanimljivost sa publikom. Oktrila je da joj se jednom prilikom dogodio… »

Jelena Krunić otkriva bračne tajne Darka i Ane: Često je dolazio kod mene posle nastupa! Ana mu je uzela sve pare!

Press 01.02.2018
Skandal oko razvoda razvoda Darka Lazića i Ane Sević, kao i njegovo šmrkanje bele supstance za šta je Kurir ekskluzivno objavio video materijal, ne jenjava. Na sve to uključila se i Jelena Krunić koja tvrdi da je Darko isto to radio i u njenom… »

POSLE SVIH UVREDA Filip i Ana Marija JUTROS IMALI SEKS! Pogledajte snimak vrele akcije! (VIDEO)

Svet 01.02.2018
Nakon pitanja gledalaca, koja su bila izuzetno direktna, a često upućena njima, kod Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića izazvale su burne reakcije, pa su se ponovo posvađali. Iako je sve slutilo na to da će se zbog Kristine Kije Kockar ovaj par… »