Arhiva » Vesti » Dnevnik 13.02.2018

Kiša, susnežica i sneg

​​​​​​​NOVI SAD: Oblačno s kišom, susnežicom i snegom. Vetar umeren istočnih pravaca, popodne severni i severoistočni. Pritisak u padu i ispod normale popodne. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 2 stepena.

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.

VOJVODINA: Naoblačenje s padavinama. Na severu će padati susnežica, a na istoku najpre kiša, koja krajem dana prelazi u susnežicu. Vetar umeren istočni. Pritisak ujutru oko normale i u padu, pa će popodne biti ispod normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna 6 stepeni.

SRBIJA: Naoblačenje sa padavinama dolazi sa zapada. Kiša, susnežica i sneg će padati u Vojvodini, dok će u ostalim predelima padati kiša. Vetar južni, a na severu umeren istočni. Pritisak ujutru oko normale i u padu, pa će popodne biti ispod normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 10 stepeni.

NAREDNIH DANA: U noći ka sredi i u sredu oblačno i hladnije uz susnežicu i sneg i formiranje manjeg snežnog pokrivača u nižim predelima. U četvrtak hladno uz prestanak padavina.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Astmatičarima i osobama sa oboljenjima srca se savetuje opreznost. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja, reumatski bolovi i neraspoloženje. Povećana koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Sutra u Srbiji oblačno, do pet stepeni

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.

Veje li veje, do kraja dana sneg

Mondo utorak, 13. februar 2018.

Danas oblačno, hladnije, s kišom i snegom

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.

Oblačno i hladno, do kraja dana sneg

Blic utorak, 13. februar 2018.

Komentari

Ključne reči

Vojvodina Novi Sad Sneg

©2019 Netmark d.o.o.