Arhiva » Vesti » Večernje novosti 13.02.2018

Ubio suprugu pred unukom

Stojan Mijajlović (60) uhapšen u Kruševcu zbog sumnje da je nožem usmrtio Gordanu Živković (60). Maloletni dečak pozvao svog oca, sina nesrećne žene, i rekao mu šta se dogodilo. Nije bilo prijava nasilja u porodici

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.  |  S. Babović

KRUŠEVLjANKU Gordanu Živković (60) u ponedeljak uveče oko 23 sata nožem je usmrtio nevenčani suprug Stojan Mijajlović (60) u kući u naselju Bare. Kako smo saznali, stravični zločin dogodio se naočigled Gordaninog maloletnog unuka, koji je i pozvao pomoć!

Sumnja se da je Mijajlović nesrećnoj ženi naneo povrede oštrim predmetom po vratu i to u njenom domu u Ulici Vojislava Ilića broj 91. Ubrzo nakon zločina je uhapšen.

PROČITAJTE JOŠ: Ubio suprugu i pobegao automobilom, pa poginuo u sudaru sa kamionom

- Od zadobijenih povreda Gordana je preminula na Odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice - navode u kruševačkoj policiji. - Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, priveden je tužilaštvu u Kruševcu.

Ubijena Gordana bila je majka dvoje dece, a sa Stojanom je godinama živela u zajednici. Prijava o nasilju nije bilo. Nakon što se dogodilo ubistvo, Gordaninom sinu, Veroljubu Miladinoviću, javio se njegov maloletni sin!

- Dete me je pozvalo oko 20 sati. Živim u Sušici, ali mislim da sam došao za samo 20 minuta - svedoči za "Novosti" vidno potresen Veroljub Miladinović. - Video sam sina, bio je ispred u policijskim kolima, tu su ga smestili da se ugreje. Tragedija je velika, ne znam šta da kažem. Ne znam šta se desilo, bila je neka rasprava. Oko čega, samo oni znaju.

Lekari su sve do jutra uzalud pokušavali da spasu život Gordani Živković. Povrede po vratu su bile stravične i nije joj bilo spasa. Majka dvoje dece, baka i prabaka, najverovatnije će biti sahranjena u Sušici. Ožalošćena porodica čekala je vesti iz policije i tužilaštva u vezi sa obdukcijom, kako bi mogla da pripremi pokop.

Pokojnu ženu videle su komšije u ponedeljak pre podne.

- Nosila je hleb ujutro, ja sam je iz dvorišta u šali pitao da li ga je sama ispekla - priseća se komšija Stanislav Atanasković. - Bila je baš dobra žena. Ništa loše ne mogu da kažem ni za Stojana.

U kući gde je živeo ovaj stariji par nema tragova nasilja, a ispred, u dvorištu kuće, samo tragovi krvi na tepihu svedoče o strahoti koja se odigrala nekoliko sati ranije. Gordana Živković je inače radila dugo u Nemačkoj i čekala je penziju, dok je Stojan Mijajlović, bio zaposlen u jednoj telekomukacionoj firmi. Ipak, on je već duže vreme bio na bolovanju zbog problema s nogom.

PROČITAJTE JOŠ: Osuđen jedan od silovatelja devojke sa smetnjama u razvoju

Par je, kažu oni koji su ih poznavali, živeo u slozi, ali se sasvim nezvanično ne isključuje mogućnost da je do rasprave došlo kada je Stojan počeo da spominje svoju prvu suprugu.

OSTAO BEZ SINA

STOJANOV sin Ivan ubijen je prošle godine, a o ovom zločinu pisale su i "Novosti". Njemu je je pucnjem iz lovačke puške presudio meštanin Čedomir Smiljković (71), koji je verovao da se pokojni Ivan viđa sa njegovom unukom. Ivanov brat od tetke Bojan Miletić (39) je tada, srećom, prošao samo sa lakim telesnim povredama.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Zločin kod Kruševca Sin nožem presudio majci

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.

Ubijena žena u Kruševcu, uhapšen suprug

RTS utorak, 13. februar 2018.

Kruševac: uhapšen zbog ubistva partnerke

Politika utorak, 13. februar 2018.

Užas kod Kruševca: Sin ubio majku!

Blic utorak, 13. februar 2018.

Jeziv zločin kod Kruševca: Sin ubio majku!

Kurir utorak, 13. februar 2018.

Ključne reči

Kruševac

©2019 Netmark d.o.o.