Izvor: Večernje novosti/Društvo arhiva vesti 27.02.2018

Nasilje u porodici: Nožem izranjavala nevenčanog supruga

Večernje novosti 27.02.2018
Policija je uhapsila tridesetsedmogodišnju S. P. iz Bečeja zbog sumnja da je u ponedeljak naveče više puta nožem ubola nevenčanog supruga. Policija je uhapsila tridesetsedmogodišnju S. P.iz Bečeja zbog sumnja da je u ponedeljak naveče više puta… »

Policajajci dobijaju spomenik u Beogradu

Večernje novosti 27.02.2018
Obeležje u znak sećanja na stradale pripadnike MUP-a podiže se na inicijativu ministra Nebojše Stefanovića. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali potpisali su danas Protokol o saradnji na podizanju… »

Na hitnu transplantaciju organa i u Italiju

Večernje novosti 27.02.2018
U Beogradu danas potpisan značajan međudržavni sporazum u oblasti zdravstva. Na italijansku listu čekanja moći će da se upiše 14 naših pacijenata. Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i Nacionalni centar za transplantaciju Republike Italije… »

Serijal "novosti" Slavica Đukić Dejanović: Nije sve u novcu

Večernje novosti 27.02.2018
Kako da nas bude više (2): Prvih pet godina treba da posvetimo tome da nam ljudi više ne odlaze iz zemlje, da stimulišemo rađanje i čuvamo zdravlje. NEĆE nas biti više ako to nije potreba našeg kolektivnog bića. One zemlje koje su se suočavale… »

Još dva slučaja zaraženih od morbila u Zlatiborskom okrugu

Večernje novosti 27.02.2018
U Zlatiborskom okrugu registrovana su tri slučaja morbila, radi se o dva zdravstvena radnika i jednoj pacijentkinji sa mestom prebivališta u Prijepolju. UŽICE - U Zlatiborskom okrugu registrovana su tri slučaja morbila, radi se o dva zdravstvena… »

Profesor štrajkuje glađu

Večernje novosti 27.02.2018
Protest prof. dr Dušana Glišovića sa beogradskog Filološkog fakulteta. Ljut jer se ne sastaje veće, pa ne može da bude izabran. U "IZLOGU" Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu od od ponedeljka štrajkuje glađu prof. dr Dušan Glišović… »

Predsedavajući OEBS Alfano posetio Misiju u Srbiji

Večernje novosti 27.02.2018
Predsedavajući OEBS i ministar spoljnih poslova Italije Anđelino Alfano posetio je Misiju OEBS u Srbiji. Predsedavajući OEBS i ministar spoljnih poslova Italije Anđelino Alfano posetio je Misiju OEBS u Srbiji i istakao da će ta organizacija nastaviti… »

Uhapšen policajac zbog sumnje da je prisvojio novac iz pronađenog izgubljenog novčanika

Večernje novosti 27.02.2018
Pripadnik Policijske uprave u Požarevcu uhapšen je zbog sumnje da je otuđio izgubljeni novac. Pripadnik Policijske uprave u Požarevcu uhapšen je zbog sumnje da je otuđio izgubljeni novac, saznaju “Novosti”. Policajac je, navodno, nakon prijave… »

Slatko-slane kombinacije

Večernje novosti 27.02.2018
Bobičasto voće ide uz crveno meso, jagode uz plodove mora, piletina se slaže sa bananama, kajsijama, narom i citrusima, dok je pačetina "dušu" dala za borovnice, višnje, kruške, mango. NA prvi pogled nespojivo, ali voće je u slanim jelima odavno… »

Kompanije Best Seed Producer i Scom pomažu opremenje sale gimnazije u Bačkoj Topoli

Večernje novosti 27.02.2018
Kompanije “Best Seed Producer” i “Scom” koje se nalaze u poslovnom sistemu Vladimira Vrbaškog, donirale su sredstva za nabavku opreme i didaktičkih sredstava za Gimnaziju i Ekonomsku školu ”Dositej Obradović”. Kompanije “Best Seed… »