Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 27.02.2018

Špijunka: Momin hor ipak stiže

Večernje novosti 27.02.2018
Poslanik PUPS-a Momo Čolaković otkriva da je iz parlamenta stiglo obaveštenje da će članovi Udruženja penzionera Novog Sada, čiji je predsednik, izvesti himnu na početku prolećnog zasedanja. STICAJEM okolnosti nije se ostvario plan iz prošle… »

Ivica Dačić za "Novosti": Nema te šargarepe iz EU zbog koje bismo dali KiM!

Večernje novosti 26.02.2018
Prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije: Neka od nas ne očekuju istorijski harAkiri, ni oni sami se ne slažu oko Kosova. NEMA te evropske šargarepe zbog koje bi Srbija dobrovoljno pristala da se odrekne Kosova i Metohije. Licemerno je da pojedini… »

SNS: Đilasove laži neće anulirati dug Beograđana

Večernje novosti 26.02.2018
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je danas da izrečene laži, pretnje i mržnja od strane Dragana Đilasa neće anulirati dug Beograda od 1,2 milijarde evra. Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je danas da… »

Izbori 2018. Predstavljanja kandidata: „Pljušte” obećanja u finišu kampanje

Večernje novosti 26.02.2018
Kakve su poruke biračima danas uputili predstavnici partija, pokreta i koalicija koje učestvuju na izborima za Skupštinu Beograda 4. marta. SNS: NOVE ĐILASOVE OBMANE OČIGLEDNO Draganu Đilasu nije bilo dovoljno to što je uhvaćen u brutalnoj laži… »

Izbori 2018. Stefanović: Okosnica naše politike briga o ljudima

Večernje novosti 26.02.2018
Predsednik beogradskog odbora SNSu Lazarevcu razgovarao sa penzionerima i naglasivši da su oni svom životnom veku učinili mnogo za Beograd. Predsednik beogradskog odbora SNS Nebojša Stefanović poručio je danas da je briga o ljudima okosnica politike… »