Regioni arhiva vesti 04.03.2018

Ima li razloga za brigu: Poplave u Kragujevcu?! (foto, video)

iKragujevac 04.03.2018
U Hidrometerološkom zavodu Srbije, progniziraju dalji rast vodostaja Velike Morave celim njenim tokom. Zbog naglog topljenja snega raste vodostaj na Velikoj Moravi i svim rekama u Pomoravlju, Resavi i Levču, rečeno je danas Tanjugu u Hidrološkim… »

MUP: Danas proglašeno vanredno stanje na tri teritorije

Beta video 04.03.2018
BEOGRAD - Načelnik Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Živko Babović izjavio je da je zbog opasnosti od poplava na teritoriji Žitorađe, Doljevca i Prokuplja danas proglašena vanredna… »

Umalo tragedija kod Sevojna: Stena se odronila na put između dva automobila (foto)

Blic 04.03.2018
Na putu između Užica i Sevojna jutros oko 7.30 pukom srećom izbegnuta je tragedija pošto su se na magistralu survale dve stene, od kojih jedna teška nekoliko stotina kilograma. Malo je nedostajalo, rekli su nam očevici da kamene gromade padnu na… »

Gorska služba spašavanja na zgradi Skupštine grada

InfoKG 04.03.2018
U organizaciji PEK “Gora“ i PD “Žeželj“, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, održana je godišnja skupština Planinarskog saveza Srbije, kao i pokazna vežba koju je izvela Gorska služba spašavanja i izložba fotografija sa brojnih… »

Teška saobraćajna nesreća kod Sjenice, poginula jedna osoba

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sjenica - Na magistralnom putu Sjenica-Novi Pazar, tačnije kod sela Bele Vode, koji se nalaze nedaleko od sela Duge Poljane dogodila se teška saobraćajna nesreća. U sudaru šlepera i automobila, povredama je podlegao O.F (19), iz Sjenice. Kako GZS… »

Gadžin Hah bez struje, dalekovod oštetila nabujala reka

Jugmedia 04.03.2018
Stanovnici Gadžinog Hana i 33 sela na području te opštine ostali su bez struje nešto posle 11 časova pošto je topola pala i oštetila dalekovod kojim se taj kraj snabdeva električnom energijom, izjavio je predsednik opštine Gadžin Han Saša… »

Izbori za mesne zajednice danas u Leskovcu

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Na teritoriji grada Leskovca jutros u sedam sati otvorena su biračka mesta u 139 mesnih zajednica u kojima meštani sa pravom glasa biraju svoje predstavnike. Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca podneto… »

Stanje pripravnosti u Lučanima, zbog porasta vodostaja reke Bjelice

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Lučani - Opštinski štab za vanredne situacije opštine Lučani doneo je naredbu o stanju pune pripravnosti, što podrazumeva stalna dežurstva i preventivno delovanje, istakla je predsednica opštine Lučani i komandant štaba za vanredne situacije… »

Šest zlata za male niške balerine i baletane

Niške vesti 04.03.2018
Učenici ruskog baletskog studija „Akademija“, Studentskog kulturnog centra Niš, osvojili su šest prvih mesta na Internacionalnoj balkanskoj muzičkoj i plesnoj olimpijadi, koja je u subotu održana u našem gradu. Scena Narodnog pozorišta u Nišu… »

Vaspitne mere učenicima koji su maltretirali devojčicu

iKragujevac 04.03.2018
Viši sud u Kragujevcu okončao je dva postupka protiv maloletnika koji su učestvovali u vršnjačkom nasilju koje se dogodilo u dve srednje škole u Aranđelovcu. Viši sud je izrekao vaspitnu meru pojačanog nadzora za sva maloletna lica koja su… »